Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valakinek húsz éves koráig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek húsz éves koráig semmi sem jött össze, az már veszett ügy?

Figyelt kérdés
Már ennyi idős korban rendelkezni kellene tapasztalattal, ennek a hiánya meg csak rontja egy nem éppen vonzó ember esélyeit.

2022. jún. 4. 07:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
nem is éri meg probálkoznod, már túl idős vagy
2022. jún. 6. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:
46%

Én már veszett ügynek érzem a dolgot.

Se barátokat szerezni, se párt találni nem sikerült.

Elcs-szett egy lény vagyok, ez van...

22F

2022. jún. 8. 16:57
 13/14 anonim válasza:
0%

A 20 talán még nem késő, de nagyon bele kell huznod.

Ha nem voltak csajok akik körberajonganak, akkor gond van. Valszeg ronda vagy és nem kellesz nekik. A mai világban a kulso mindent visz. Mindent. Lehetsz drogos, csoves is ha jol nézel ki akkor lesz csajod. Ha nem nézel ki jol, akkor nem. Legalább is biztos, hogy soha nem fog vonzódni hozzád. Fontos, hogy ez országonként más a helyzet. Tehát ha nem jön össze, akkor próbálj meg kulfodre menni.

Nekem 20 évesen ugyanezt mondták mint neked. Most 30 vagyok. Soha nem volt barátnom és valszeg nem is lesz. Ronda vagyok. Most tervezek külföldre menni. Hátha...

2022. júl. 25. 21:24
 14/14 anonim válasza:
Hozzátenném, hogy a magyar nők rendkívűl szigoruak a külsőt tekintve. Egy 2016-os kutatás szerint a magyar nők a férfiakat egy 5-ös skálán 1.6 értékelték. A férfiak a nőket 4.2-re.
2022. júl. 25. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!