Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek lányokkal szociális fóbiásként?
"Vagy legyőzöd a fóbiád, "
jaaa tényleg erre még nem is gondoltam....na várj csak mindjárt a hasamra ütök, és egyből én leszek a világ legextrovertáltabb embere.
miért kéne ezen segíteni?? introvertált vagyok, nem érzem jól magam emberek között. nem érzem hogy ezen "segíteni" kéne.
te azt is pszichológushoz küldenéd aki nem szereti a tökfőzeléket, te meg igen? menjen el x alkalommal pszichológushoz meg szedjen antidepresszánst és attól varázsütésre megszereti majd a tökfőzeléket?
#17 Akkor ne segíts magadon, ne menj pszichológushoz, ne győzd le a fóbiát, de neten se ismerkedj, nehogy véletlenül legyen esélyed találni valakit...
Bár a szociális fóbia (aminek amúgy semmi köze az introvertáltsághoz) egy kezelhető betegség, a tökfőzelék utálata viszont nem, de felesleges érvelnem, úgyse érted meg...
ezzel az emberrel felesleges vitatkozni. Naponta kiír egy ilyen kérdést és bárki segíteni akar neki csak elégedetlenkedik meg szidja a többieket. Ráadásul kérdéseinek nagy része csak provokáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!