Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok(15-20) mennyire ítélite...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok(15-20) mennyire ítélitek el, ha egy 25-30 év körüli férfi nálatok próbálkozik?

Figyelt kérdés

A történet a férfi csúszott jó pár évet az egyetemen, keveset keres (nettó 220) egy pár évig nem is fog emelkedni, nincs saját lakása, ezért a korabeli lányok nem állnak vele szóba.

Ezért a tinilányok felé fordult az érdeklődése, amúgy lassan 26 éves, nem volt még kapcsolata, csókszűz.

Normális, tisztelettudó férfi. Ilyen okokból lenne együtt egy tinilánnyal.

Természetesen megbecsülné, tisztelné a lányt akivel összejönne. Csak hát vannak ilyen tulajdonságokkal, nem jönne vele össze egy vele egykorú.

Meg ő tiszta szerelmet akar, az ő korában már keményen érdekek vannak.( kinek mi van)

2022. máj. 25. 14:19
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
54%

#23 "#20 Persze-persze, mert csak ez a két véglet létezik, az ivós, éretlen szexmániás tini srác meg az udvarias, kedves férfi, aki sosem használná ki a fiatal lányokat"

Ugyanígy, nem csak másokat kihasználó 25+-osok vannak, és nem csak kedves, érzelmes, tisztelettudó 25 alattiak.

Ha meg valaki pofára ejt, akkor ne mondd már, hogy másabb lenne az érzés attól, hogy akit szerettél, az fiatalabb.

2022. máj. 25. 16:52
 32/60 anonim ***** válasza:
39%

#29: tehát 25 még simán, de 26 már tiszta gáz.

Értelek.

(Az nem gáz, hogy nem tudsz helyesen írni? Csak úgy mellékesen.)

2022. máj. 25. 16:54
 33/60 anonim ***** válasza:
74%
Nincs ezzel gond, de nem kell a koroddal, vagy a tapasztalatlanságoddal megindokolnod. Ha valakibe beleszeretsz, vagy simán csak megtetszik, akkor próbálkozz. Legrosszabb esetben elutasít. Törvény szerint nem büntetendő, másra meg nem tartozik a magánéleted.
2022. máj. 25. 16:56
 34/60 anonim ***** válasza:
26%

"de ha még komoly kapcsolatra is vágyik, miért lenne kötelessége nála 2x öregebbekkel összeállni?"

Nem kötelessége. De ha neki bejön, tetszik, vonzó számára az adott férfi, akkor hadd legyen már vele együtt. Nem gyakori az ilyen, de azért létező jelenség.

(Zárójel: én 24 évesen problémáztam azon, hogy összejöjjek egy 16 éves lánnyal. Túl idősnek tartottam magam hozzá. Egy napig jártunk. Szakított, és összeállt egy 42 éves fazonnal. Mert neki túl fiatal voltam. Ez van.)

2022. máj. 25. 17:01
 35/60 anonim ***** válasza:
87%
Jaaa hogy itt is helyeselve van, hogy 25 év feletti tinilányokkal kavar, értem én. Ez az a pont, ahol végleg feladtam az embereket.
2022. máj. 25. 17:09
 36/60 anonim válasza:
93%

20 vagyok és eddigi életem során az összes 25+-os aki próbálkozott az valamilyen szinten kattos volt. Vagy látens pedo (minél közelebb a beleegyezési korhatárhoz, elvárja hogy viselkedj kislányosan, ráderőszakolja a daddy-little girl kinket stb) vagy szűzfétisű, vagy abszolút lúzer akiből állnak ki a piros zászlók, vagy nőgyűlölő vagy csak az tartja vissza az iskolai lövöldözéstől hogy Magyarországon nem talál lőfegyvert. Illetve ezeknek a keveréke.

Normális 25+-os talál magának 25+-os barátnőt.

2022. máj. 25. 17:19
 37/60 anonim ***** válasza:
92%
Szóval... A legtöbb tini lányt a saját korosztálya érdekli, meg max 2-3 év pluszban. Igen, talapasztalatból beszélek. Hiába minden héten egy ilyen kérdés, 25+-os korban nem ismerkedünk tinikkel.
2022. máj. 25. 17:24
 38/60 anonim ***** válasza:
76%

#33 sajnálom, hogy ennyire bánt, hogy 1-gyel kevesebb tinilány olvadozik a 25 fölötti pasikért, tényleg... Egyébként, ha tudnál szöveget értelmezni, akkor ha elolvasod amit írtam, a 25 még HATÁRESET... de már azt is nehezen vállalnám be. A barátom 22, vele tökéletesen megvagyok, de idősebb nem nagyon kéne.

Ja, és bocsánat, hogy a Szent Gyakorikérdéseken ékezetek nélkül mertem írni, tényleg... nagy bűn tudom, majd megyek is, és széttépem a nyelvtan versenyes okleveleimet😂

2022. máj. 25. 17:30
 39/60 anonim ***** válasza:
94%
Milyen érdekes, hogy egyik "érett" 25 felette pasi sem képes elfogadni, ha nem jön be egy tini lánynak...
2022. máj. 25. 17:48
 40/60 anonim ***** válasza:
92%
#33 Ezt annyira nem értem. 20/F vagyok és én 17-18 alá nem mennék, a 17-et is inkább csak akkor vállalnám be, ha tényleg érett és normális személyisége lenne. Ha mindenki a te mentalitásod szerint gondolkozna, akkor az a baj, hogy a végén még az újszülötteknél kötnénk ki, hisz ha 17 évessel igen, akkor 16 évessel miért nem, de ennyi erővel ha a 16 még belefér, akkor a 15 is, ja de várjunk a 15 és a 14 meg a 13-12-11 stb. éves közt sincs nagy különbség... Valahol egyszerűen megkell húzni egy határt és max. csak nagyon szélsőséges esetekben átlépni azt. A felnőtté válás nálunk 18 év, 38,5 foktól van az embernek láza, addig hőemelkedése, stb. Ez is ugyanolyan.
2022. máj. 25. 17:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!