Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok(15-20) mennyire ítélitek el, ha egy 25-30 év körüli férfi nálatok próbálkozik?
A történet a férfi csúszott jó pár évet az egyetemen, keveset keres (nettó 220) egy pár évig nem is fog emelkedni, nincs saját lakása, ezért a korabeli lányok nem állnak vele szóba.
Ezért a tinilányok felé fordult az érdeklődése, amúgy lassan 26 éves, nem volt még kapcsolata, csókszűz.
Normális, tisztelettudó férfi. Ilyen okokból lenne együtt egy tinilánnyal.
Természetesen megbecsülné, tisztelné a lányt akivel összejönne. Csak hát vannak ilyen tulajdonságokkal, nem jönne vele össze egy vele egykorú.
Meg ő tiszta szerelmet akar, az ő korában már keményen érdekek vannak.( kinek mi van)

Egyetértek a többi válaszolóval, nagyon nem mindegy hogy mekkora az a korkülönbség, ebben a korban egy-két év is sokat számít. Illetve igen, 18 év alattiakkal ne is gondolj erre, semmilyen szempontból sem jönnél ki belőle jól, sem te sem a potenciális partnered.
Én személy szerint nem ítélek el senkit csupán pár év miatt, de a személyes határaim max 25-ig terjednek. Ennél nagyobb korkülönbségben nem lennék benne, mert egy harminchoz közelítő személy már más életszakaszban lesz mint én, illetve nagyon nagy különbségek lehetnek a gondolkodásmódunk közt is.
Egyébként, szerintem nyugodtan próbálkozhatsz korodbeli nőkkel is, nagyon sokuk teljesen normális és nem felszínes. Szerintem lehet hogy csak nem jó helyen keresgettél, vagy nem a jó emberekkel futottál össze.

A megfogalmazás is beszédes: "25-30 éves barátja, legtöbb kb 70%-a ilyen idősebb fiúkkal volt."
25-30 éves az nem fiú, hanem férfi!
Egy 25 feletti, aki önmagát és korosztályát fiúnak mondja, annál valami nincs rendbe!

16#
Nem unja, hiszen itt szeretne megnyugtató társadalmi véleményt, visszaigazolást kapni, hogy normális, amit ő képzel. Úgy hiszi a kérdező, hogy ha itt biztatják, akkor létjogosultsága van egy 26 éve FÉRFINAK szexre invitálnia egy 14 év feletti lányt.

Eléggé elítélném. Attól, hogy tini vagyok, még nem kisebbek az elvárásaim egy srác felé.
17L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!