Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok(15-20) mennyire ítélite...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok(15-20) mennyire ítélitek el, ha egy 25-30 év körüli férfi nálatok próbálkozik?

Figyelt kérdés

A történet a férfi csúszott jó pár évet az egyetemen, keveset keres (nettó 220) egy pár évig nem is fog emelkedni, nincs saját lakása, ezért a korabeli lányok nem állnak vele szóba.

Ezért a tinilányok felé fordult az érdeklődése, amúgy lassan 26 éves, nem volt még kapcsolata, csókszűz.

Normális, tisztelettudó férfi. Ilyen okokból lenne együtt egy tinilánnyal.

Természetesen megbecsülné, tisztelné a lányt akivel összejönne. Csak hát vannak ilyen tulajdonságokkal, nem jönne vele össze egy vele egykorú.

Meg ő tiszta szerelmet akar, az ő korában már keményen érdekek vannak.( kinek mi van)

2022. máj. 25. 14:19
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
81%

Egyetértek a többi válaszolóval, nagyon nem mindegy hogy mekkora az a korkülönbség, ebben a korban egy-két év is sokat számít. Illetve igen, 18 év alattiakkal ne is gondolj erre, semmilyen szempontból sem jönnél ki belőle jól, sem te sem a potenciális partnered.

Én személy szerint nem ítélek el senkit csupán pár év miatt, de a személyes határaim max 25-ig terjednek. Ennél nagyobb korkülönbségben nem lennék benne, mert egy harminchoz közelítő személy már más életszakaszban lesz mint én, illetve nagyon nagy különbségek lehetnek a gondolkodásmódunk közt is.

Egyébként, szerintem nyugodtan próbálkozhatsz korodbeli nőkkel is, nagyon sokuk teljesen normális és nem felszínes. Szerintem lehet hogy csak nem jó helyen keresgettél, vagy nem a jó emberekkel futottál össze.

2022. máj. 25. 15:44
 12/60 anonim ***** válasza:
66%
Torvenyileg lehet ha beleegyezik de attol meg eleg gaz 😀 meg nem valoszinu h talalsz ilyen csajt. Ha meg igen akkor ugyse lesz hosszu eletu.. meg csak gyerek..
2022. máj. 25. 15:44
 13/60 A kérdező kommentje:
Amikor én voltam gimis, nagyon sok 16-17 éves lánynak volt 25-30 éves barátja, legtöbb kb 70%-a ilyen idősebb fiúkkal volt.
2022. máj. 25. 15:47
 14/60 anonim ***** válasza:
83%
Sok sikert 😀
2022. máj. 25. 15:55
 15/60 anonim ***** válasza:
58%

A megfogalmazás is beszédes: "25-30 éves barátja, legtöbb kb 70%-a ilyen idősebb fiúkkal volt."

25-30 éves az nem fiú, hanem férfi!

Egy 25 feletti, aki önmagát és korosztályát fiúnak mondja, annál valami nincs rendbe!

2022. máj. 25. 15:59
 16/60 anonim ***** válasza:
36%
Már megint egy ilyen kérdés, nem unod/unjátok már? 🤦‍♂️
2022. máj. 25. 16:03
 17/60 anonim ***** válasza:
61%

16#

Nem unja, hiszen itt szeretne megnyugtató társadalmi véleményt, visszaigazolást kapni, hogy normális, amit ő képzel. Úgy hiszi a kérdező, hogy ha itt biztatják, akkor létjogosultsága van egy 26 éve FÉRFINAK szexre invitálnia egy 14 év feletti lányt.

2022. máj. 25. 16:11
 18/60 anonim ***** válasza:
59%

Eléggé elítélném. Attól, hogy tini vagyok, még nem kisebbek az elvárásaim egy srác felé.

17L

2022. máj. 25. 16:16
 19/60 anonim ***** válasza:
59%
Továbbá elég gáznak is tartom...
2022. máj. 25. 16:17
 20/60 anonim válasza:
46%
Én meg azt tartom gáznak, ha a sok éretlen tinicsajnak a kis ivós-kocsmázós-szexgyűjtős taknyosok kellenek - aztán amikor csalódnak, hápognak hogy most akkor mi van. ÉRETT emberrelk kell foglalkozni, az meg a mai világban nem a tini srác. A tini srác későn érik. Egy normális lány meg már 16-18 között lehet érett. De úgy látom itt kevés ilyen van - sokkal inkább büszkeség és gőg, már 16 tól kezdve. Tiszta szégyen!
2022. máj. 25. 16:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!