Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A filmekben látott hős jelensé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A filmekben látott hős jelenség mennyire mukodne a valosagban?

Figyelt kérdés

Tehat adott egy lany akit megment egy ferfi mondjuk par rablotol vagy perverztol

Ezutan elkezdenne jobban vonzodni a ferfihez vagy maximum csak halas lenne?

Megjegyzes a lany es a fiu jelen esetben latasbol ismerik egymast nem teljesen idegenek

2022. máj. 15. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Működik, de csak akkor ha beöltözöl szupermennek vagy amerika kapitánynak
2022. máj. 15. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Semennyire. Egy bizonyos értelemben egy hős voltam én is, amikor segítettem egy bajba jutott nőnek, de amikor megkerestem, pár üzenet után eltűnt.
2022. máj. 15. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
#2 gondolom ez azért volt mert hétköznapi ruhában voltál, legközelebb öltözz be
2022. máj. 15. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehetetlen, de csak erre alapozni szerintem nem jó ötlet.
2022. máj. 15. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Alapvetően hálásak az emberek ha valaki segít nekik, de ennek így itt vege is, ha próbálkozol akkor úgy jön le mintha érdekből segítettél volna.
2022. máj. 15. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:
89%

Nem, a filmek nem valóságosak, tehát nem működne.

Hasonlóról már hallottam, hogy egy fiú segített egy lánynak, teszem azt egy rossz élethelyzetben, mélypontból kihúzta, vagy egyebek. Nyílván hálás lesz érte, de azt nem várhatod el hogy szeressen is emiatt. Sőt, az ilyen helyzeteket könnyű félreérteni, mert úgy jön le hogy a párkapcsolatért cserébe segítesz neki, ergo szimpla manipuláció.

Más embereknek segíteni nagyon szép dolog, nemtől független. De ne várj érte cserébe semmit, mert így csalódni sem fogsz.

2022. máj. 15. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
87%

Hát, ha például Pókemberként érkeznél a randira, akkor elég sokat késnél, mert már otthonról indulás után 2 másodperccel 8 napon túl gyógyulód lenne.

Ha Thor-ként, akkor sem érnél oda, csak lóbálnád a kalapácsodat bejárati ajtó előtt.

Hulkként lenne esélyed odaérni, de, ha a kiválasztott nem kap valamilyen vértolulással kapcsolatos rohamot előtte, szeksz tuti nem lenne vagy, ha igen, belehalna.

Én kimentettem valakit a tengerből. De sajnos fiú volt, így nem jöttünk össze. Volt, hogy felneveltem egy varjat, de semmi. Az élet tulképpen kegyetlen.

2022. máj. 17. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!