Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kapcsolat hogyan működhet?
Figyelt kérdés
Meg ismertem egy lányt tiktokon
És nagyon jól kijövünk,pörög köztünk a beszélgetés
Úgy érzem,hogy ő is vonzódik hozzám!
viszont nagyon messze lakik szó volt ,hogy mik a terveink a nyara és ő írta jó lenne össze futni(máshogy fogalmazta egy kicsit) meg persze írt mást is de az lényegtelen (én a talira nem reagáltam semmit)
Meg csak pár napja dumálunk,ilyenben meg nem volt tapasztalatom de nekem szimpatikus és komolyan gondolom vele azt sem tudom,hogy a talit hogyan oldjuk meg a távolság véget.
2022. máj. 8. 21:57
1/3 anonim 

válasza:

Nekem is van egy csaj akivel össze jöhetnék csak messze van...okés van jogsim, elmegyek hozzá, de ha mondjuk szerelmes leszek, akkor valószínűleg szar lesz az egész...ezért nem is igazán keresem már. Ha csak hétvégén találkoznék vele ok de amúgy nem...nézd meg azt is "meg e éri"
2/3 anonim 

válasza:

A tavolsag megoli a kapcsolatot nem fog tudni mukodni. Tapasztalat
3/3 anonim 

válasza:

Hogy valakivel jól elbeszélgetek, az kevés.
Csak személyesen lehet megismerni valakit, valamennyire.
10 éves házasok vagyunk, de a feleségem még mindig meg tud lepni valamilyen, addig nem ismert tulajdonságával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!