Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el őt??
Figyelt kérdés
Tudom nagyon buta vagyok. Magamra sem ismerek...ha más kérdezne ilyet,tudnék rá választ adni,de magamnak nem. 2 év 9 hónapja megismertem egy férfit.Eleinte minden jól ment,bár már akkor is hazudott,csak nem vettem észre.Majd ahogy az idők teltek,egyre jobban kezdett"bántani"engem.Nagyon sokat hazudott,más lányokkal összejött,én persze nem tudtam róla.Ami a legfontosabb hogy soha nem találkoztunk!16 éves voltam mikor megismertem.Mostmár jövő hónapban 19.Hiteget,hazudik hogy jön hozzám,engem akar de ez nincs így.Órákig ignoral amikor rájön.És tudom hogy lekéne tiltsam,és örökre elfelejteni,de sajnos valami mégis húz hozzá.Lehet azért mert nem volt még párom soha. Abba is hazudott hogy hány éves..28 most de ő mikor megismertem 23-mat mondott,akkor most kellene 26nak lennieHazudott abban is hogy hol lakik,később mondta előadta hogy épp most költöznek,közben már régebb óta ott lakik. Felesége,gyereke nincs. Szüleivel él.Valami húz engem, pedig tudom hogy rossz,és van is most párja már lassan egy éve amit mikor kiderítettem,letiltott,és engem hibáztatott mindenért. Mert ha nem kutattam volna azóta együtt lennénk ezt mondta.2 hét múlva feloldott,és folyton azzal hiteget hogy elhagyja de nm hiszem el.Szakít vele,kb 1 hétig minden jó,aztán kibékulnek,és engem eldob. Tegnap este óta vissza sem ír nekem nem is nézi meg.Ami persze nem baj,mert ilyen férfivel nem szabad foglalkozni.De valamiért mégis várom,és csak rá gondolok. Hogy engedjem el őt??🥺🥺🥺 Egyébként a csaja 15 éves 👍🏼👍🏼2022. ápr. 30. 16:01
1/1 anonim 

válasza:

Várj...soha nem találkoztál még vele és a tetejébe még nője is van? Le kéne tiltanod mindenhonnan és soha rá se gondolni. Az ilyen nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele. Ha nem is találkoztál vele, akkor lehet teljesen más, mint amit beadott neked, főleg, ha ennyi mindenben hazudott. Magadtól veszed el a lehetőséget, hogy találj egy olyan fiút, aki tényleg értékel és szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!