Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Mostanában nagyon sokat tűnődöm azon, hogy vajon miért nem közeledik felém senki, úgy, ahogyan szeretném. A barátnőimnek már majdnem mindnek volt/van valami alakulóban, van akinek kapcsolata van stb. Én pedig nem tudom, hogy mi a baj velem, amiért hozzám nem közelednek a fiúk. Nem tudom eldönteni, szép vagyok-e, de divatos ruhákat próbálok felvenni, nem hanyagolom el magam, nem viszem túlzásba a sminkelést sem. Már arra is gondoltam, hogy a személyiségemmel van a baj, de ezt honnan tudhatnák előre az emberek? Mármint, akkor megérteném, ha mondjuk ismerkednék valakivel, és aztán nem keresne többet, mert rájönne, hogy van velem valami kattanás. De ez lehetetlen, hiszen nem is beszélgetek senkivel ilyen szándékkal. Arra is gondoltam, hogy esetleg a kisugárzásommal van valami, de próbálok mindenkivel kedvesnek lenni, általában az is vagyok. Jó, nyilván nekem is vannak olyan emberek, akiket nem bírok, de az más kérdés.

Lehet, hogy ez értelmetlen kérdés, de egy ideje ezen gondolkodok és senkivel nem tudok erről beszélni. 16/L

2022. ápr. 26. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Túl általános a kérdés, nem lehet erre válaszolni. Lehet külső, stílus, kisugárzás miatt, lehet nem mozdulsz ki eleget, nem ismerkedsz, nem tudod hogy kell beszélgetni a fiúkkal.

Olyan nincs, hogy valaki senkinek ne tetsszen, valakinek mindig fog. Bőven van időd, nem kell izgulni.

2022. ápr. 26. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 16 évesen eléggé tisztában vagy magaddal a leírtak alapján, én elképzelhetőnek tartom, hogy érettebb vagy a korosztályodnál. Olyan dolgokra is figyelsz, amikre korodbeli lányok nem. Simán lehet, hogy a fiúk keresik a tipikus bulis korosztálybeli menő lányokat, viszont szerintem te pont, hogy nem olyan vagy, legalábbis ahogy leszűrtem.
2022. ápr. 26. 19:49
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 igazad lehet, szívesen meghallgatnám néha, hogy milyennek látnak az emberek.

#2 igen tudom magamról, hogy érettebb vagyok, mint a korosztályom nagy része. Azt eltaláltad, hogy nem vagyok egy bulis személy sem.

köszi a válaszokat.

2022. ápr. 26. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

ha 100 embertől megkérdezik, hogy véleménye szerint ő éretebb-e a társainál - mindenki boldogan egyetért

aki nem az elaludt érés közben és nem hallotta a kérdést

2022. ápr. 26. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!