Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rá írjak mindanap a lányra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá írjak mindanap a lányra?

Figyelt kérdés
Szóval megismertem egy lányt instan és tök jót beszélgettünk szóval írjak neki holnap vagy várjak pár napot?

2022. ápr. 22. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon egyoldalú a beszélgetés, akkor ne írj rá mindennap, mert valószínűleg nem akar tőled sokat. Ha meg érdekled, akkor úgyis fog ő magától is írni majd, úgyhogy ezen felesleges aggódni. Én is napi szinten beszélek valakivel akit online ismertem meg, de egyikünk sem erőlteti a dolgot, majd válaszolunk egymásnak ha lesz időnk. Te se görcsölj ezen, ha jónak látod írj rá még holnap, aztán hagyd, hogy magától menjen a dolog.
2022. ápr. 23. 00:16
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
emberek, mikkor szoktok már le erről a brutál fárasztó játszmázásról?
2022. ápr. 23. 02:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
papa! a nőt mindig ápolni kell.
2022. ápr. 23. 20:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát off lett belőle de Mind1 annyira nem érdekel
2022. ápr. 25. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Előbb írni tanulj meg :D
2022. ápr. 25. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!