5-600 ért kell dízel autót vennem. Mindanátok pár bíztató mondatot?
Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 10:47
1/16 anonim válasza:
Gyerünk! Menni fog!
Na így már két mondat is. :)
2/16 D. Brasco válasza:
Én azzal biztatnálak,hogy így hamar be fog edződni a torkod meg a szád!
3/16 anonim válasza:
Hát nem is tudom......hazudni nem szép dolog, ugyanakkor az őszinteséggel meg megbántanálak. Inkább nem mondok semmit :)
4/16 anonim válasza:
Pár bíztató mondatot? Vedd meg, jót teszel vele a szerelődnek. Meg fog élni a családja azt garantálom
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. aug. 25. 10:57
6/16 anonim válasza:
7/16 anonim válasza:
Nyugi, nem mindenki fog röhögni rajtad...
8/16 anonim válasza:
Miért ragaszkodsz a dízelhez?
Ha csak az összeget nézzük, akkor egy Suzuki Swiftet vennék ennyiből. Fapados autó, klíma sincs benne, szóval nem a vezetési élményért veszik, de szegény ember vízzel főz.
9/16 anonim válasza:
3-as Golfot kapsz ennyiért, még talán egy jobb állapotút is.
Ennyiért is lehet jó állapotú, de idősebb autót venni, csak többet meg kell nézni.
Én őszinte leszek, ennél többet nem is ér egy járkálós autó. Én is ennyiért veszem ezeket. Na a hobbiautó, az már más tészta. :)
10/16 anonim válasza:
Milyen bíztató mondatra gondolsz? Meg tudod csinálni, hajrá.
Kell egy hozzáértő, aki felismeri, hogy milyen a kocsi és nem jársz úgy mint a bohóc a Passat-tal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!