Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek ismerős az érzés, hogy a csaj nem nézi meg az üzeneteid?
Figyelt kérdés
Másnak is ismerős érzés az, amikor online udvarolsz egy lánynak, aki tök normálisan viselkedik veled, majd egyszer csak meg sem nézi az üzeneteidet, annak ellenére, hogy régóta elérhető? Miért használnak ilyen kegyetlen módszert a lányok?2022. ápr. 14. 23:10
A kérdező szavazást indított:
Igen, ismerős.
Nem ismerős.
19 szavazat
1/6 anonim válasza:
Én folyamatosan elérhetőnek látszom, mert úgyhagyom a telefonom. Közben van hogy fél napig rá sem nézek.
Nem kell egyből rosszat belelátni.
2/6 anonim válasza:
A nagyon szép lányokra napi szinten írnak rá pasik. Megtehetik, hogy válogatnak.
3/6 anonim válasza:
Én fiúban is csinálok ilyet, egyszerűen csak vannak máa dolgok is az életemben nem a lányok körül forog minden. Aki ezt képes megérteni az elég érett arra hogy komolya vegyem, aki nem az meg nem is baj ha lekopik emiatt. Szerintem kb így gondolkodhatnak a lányok is.
4/6 anonim válasza:
Ismerős az érzés, de nem különösebben érdekel. Ha neki nem kellek, majd jön más.
5/6 anonim válasza:
Egyrészt lehet az , amit az első mond, simán jelez elérhetőt, mikor nem vagy az, másrészt, van, hogy én is napokkal később válaszolok bizonyos üzenetekre, sőt, van hogy akár 1-2 hét múlva ( dolgozó felnőtt ember vagyok, van, hogy fáradt vagyok rendesen megválaszolni úgy egy üzenetet, ahogy akarnám ) , egyszerűen néha bizonyos üzeneteket at kell gondolni, vagy nem vagy épp olyan hangulatban ( simán előfordulhat hogy rossz napod van, vagy történik olyan, amitől nincs kedved épp csevegni, stb) . Ha viszont sokáig nem ír vissza, kérdezd meg, hogy minden rendben van e, vagy hasonló, nincs e baj. Ez nem tolakodó és nem sürgető, erre úgy is ír, ha érdekled. Ha nem ír, valószínű valóban eleve nem akart írni .
6/6 anonim válasza:
Ilyenkor arra gondolj, hogy egy ilyen lány nem érdemel meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!