Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon rám talál valaha is a szerelem?
Eddig összesen egy komolyabb pàrkapcsolatom volt ami 1,5 évig tartott, azóta pedig egy sem. Főként nem is az zavar hogy nincs barátom,mert én azt vallom hogyha egyedül nem vagyok boldog mással se leszek az,sokkal inkább az hogy nem is érdeklek egy fiút sem. Tudni kell rólam hogy borzalamasan romantikus típus vagyok és attól tartok hogy ez nagyon taszító lehet mások számára. Igazából szívesen kezdeményeznék fiúknál, de az az igazság hogy nem is nagyon tudom hogy hol tudnék ismerkedni másokkal mivel én ebbe a "ráírok egy idegenre hogy ismerkedjünk" dologba nem nagyon hiszek.
Tudom elég fura dolog ezen gondolkozni ennyi idősen, de kicsit tartok attól hogy örökre egyedül maradok.
17/L
Az, hogy romantikus alkat vagy egyáltalán nem mindenkinél probléma.
Az én exem is nagyon romantikus típusú lány volt, és ez kifejezetten nagyon tetszett benne. Az ismerkedéssel pedig egyáltalán nem vagy elkésve. Általában azt szokták mondani, hogy a fiúk tegyék meg az első lépést, de hidd el az se baj, ha esetleg te kezdeményezel egy beszélgetést először. Aztán majd legközelebb ő fog.
Sok sikert neked!
19F
Szerintem egyátalán nem taszító, ha romantikus alkat vagy, legalábbis a legtöbb embert szerintem nem zavarja.(én is eléggé ilyen vagyok. Nem hiszem, hogy ez lenne az oka annak, hogy nem volt még senkim)
Egyébként én is hasonló cipőben járok, bár nekem még soha sem volt sajnos kapcsolatom(vagyis hát még annyi, hogy nekem a neten ráírással nekem nincs különösebb bajom, de azt sem tudom kire tudnék ráírni) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!