Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásolja valaki kapcsolatát a kiszemelt lánybarátja?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik nekem, és talán még több is... ám van egy elég közeli lánybarátnője, akivel nem bírjuk egymást.
Mindig ezzel a lánnyal van.
Úgy tűnik, a fiú is kedvel engem, ám ez a lány nem. Feltételezem,hogy nagyon megbíznak egymásban, és nem véletlen barátok.
De akinek volt már hasonló tapasztalata.... lehet ebből így bármi? Vagy ez a lánybarátnő megmérgezné az egész kapcsolatot? Vagy miatta nem is lenne soha semmi? Esetleg a negatívumok miatt, amit a fiúnak mondana rólam?
2022. ápr. 8. 17:50
1/6 anonim válasza:
Volt egy olyan kapcsolatom, ami hasonló felállás miatt ment tönkre. Jól gondold meg, hogy érdemes-e belevágnod.
2/6 anonim válasza:
Ha lenne egy jó lánybarátom és választás elé állítana, akkor inkább őt választanám mint egy bizonytalan kapcsolatot. Viszont szerintem egy normális barát nem csinál ilyet, de ez már megint más tészta.
3/6 anonim válasza:
Biztos, hogy befolyásolja, de talán nem annyira. Beszélj vele erről.
4/6 anonim válasza:
Én nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni. De ha téged ez nem zavar és meg tudod beszélni vele akkor oké.
5/6 anonim válasza:
Ha egy “lánybarát” elirtja a fiúbarátja mellől a kiszemelt lányokat, akkor az nem baráti érzelmeket ápol a fiú iránt.
Féltékeny.
6/6 anonim válasza:
Ez fordítva is nagyon zavar engem fiúként. Azt értem ez alatt hogy ha egy lánynak van egy nagyon közeli lány barátnője akivel 0-24 együtt van az nekem red flag, főleg ha name annyira jövök ki vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!