Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetséges az, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges az, hogy vannak olyan hülyék, akiknek az oltottság kizáró ok az ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Miután féltem a covidtól, természetesen én is beoltattam magam. Nemrég beszélgettem online egy tök jófej sráccal, aki letiltott, mert megmondta, hogy oltott lányokkal nem ismerkedik. Percekig csak bámultam a kijelzőt, fogtam a fejem és a sírás kerülgetett.

Hogy lehetséges, hogy egy oltás miatt ilyen bunkó volt?

2022. ápr. 2. 07:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és én 17 vagyok, a srác pedig 21 volt...
2022. ápr. 2. 07:55
 2/12 anonim ***** válasza:
54%

Figyelj, persze hogy van ilyen, ha olyan létezik, hogy valaki azért nem oltja be magát mert meghal 2 év múlva vagy mert chipet raktak az agyába 😃

Rengeteg a buta ember ebben az országban sajnos főleg a helyedben nem szomorkodnek amiatt, hogy letiltott egy retardált hanem örülnék neki mert ezek nem csak az oltás témában ilyen kretének hanem egyéb más dolgokban is

2022. ápr. 2. 08:04
 3/12 anonim ***** válasza:
59%

Az a baj, hogy mindenki annyira ragaszkodik az állaspontjához a mai világban, hogy nagymértékben képes lenézni azokat, akik nem értenek velük egyet. Jelenesetben a srác túlságosan is oltásellenes volt, olyannyira, hogy téged, oltott embert, emiatt lenéz/másnak gondol. Persze, hallottam már olyat is, hogy valaki a mindenféle teóriák miatt undorodik az oltott emberektől (mint például, hogy chip van az oltásban).

A lényeg, hogy sajnos vannak ilyenek, de te ezt ne vedd magadra! Ha tényleg ennyire ellenséges és elítélő, akkor jobb nem is foglalkozni vele!

2022. ápr. 2. 08:05
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
Azt vágod, hogy ezt az oltottak kezdték? Az oltottak számára kedvezmények vannak, társkeresőkön is, meg mittudomén. Nemtudom mit kell azon meglepődni, ha 2 csoportra oszlott az emberiség és nyilván, ha ebben nem értetek egyet, akkor gondolkodásban pl elég nagy különbség van köztetek. Ez egyikőtök ellen sem szól, őt sem kell lehülyézni, mert belelát a covid színfalak mögé.
2022. ápr. 2. 09:40
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Mi az hogy az oltottak kezdték? Hadd ne az én hibám legyen már, hogy családom védelméből beoltattam magam és így hoztak törvényeket. Biztos odatelefonáltam a nagyfőnöknek, hogy “He oltatlanok ne mehessenek már állatkertbe”, nem? Rohadtul félre vannak az oltatlanok is tájékozódva. Én mint beoltott személy soha senkinek nem mondtam hogy oltassa magát, és ugyanúgy jártunk oltott oltatlan baráti kör, bulikba, kerti partikra, helyekre ahova lehetett, szóval nem, nem mi kezdtük, de ha a te szemléleted követném mondhatnám hogy ti kezdtétek mert ti kezdtetek belekötni hogy nekünk mit lehet, de nem fogok mert nincs semmi értelme ezen vitatkozni, te nem vagy beoltva én igen senkinek semmi köze az indokokhoz úgy ahogy ahhoz sem te kire szavazol. Ettől még mindenki érett, felnőtt ember módjára viselkedhetne. De mindenki mondja a magáét pedig a vélemény olyan mint a fing mindenkinek van de senki se kíváncsi a másikéra. Szóval fejezzük be az oltatlan és oltott szidását is, én se értek egyet a diszkriminációval de ne az én hibám legyen már hogy kapok több lehetőséget az oltás miatt, mikor nem is amiatt oltottam be magam hogy mehessek állatkertbe.
2022. ápr. 2. 10:16
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
5-ös, remekül szemléltetted a dolgot, hiszen nekem estél, holott egy rossz szavam nem volt a oltottakról. Azt, hogy az oltottak kezdték, arra értem, hogy az oltottak kezdék el pl a társkeresőkön az oltatlanokat kerülni, illetve hülyének nézni, mert nem oltatta be magát valaki. Nem a korlátozásokról beszélek.
2022. ápr. 2. 10:27
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Jobban jártál hogy megszabadultal tole, neki feltetelei vannak...
2022. ápr. 2. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
24%
Egy rossz szavad nem volt, “ Azt vágod, hogy ezt az oltottak kezdték?” Tessék itt kötöttél bele.
2022. ápr. 2. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Az nem belekötés, ha leírok egy tényt. A belekötés az, amit te csinálsz.
2022. ápr. 2. 11:46
 10/12 franciasrac ***** válasza:
52%
Ez fordítva sajnos rengetegszer is történt... Egyre többen olyanokat keresnek akiknek hasonló politikai gondolkodásai vannak, tudod. Csak továbblépj és ne gondolj már erre, nem éri meg
2022. ápr. 3. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!