Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom állandóan azt ? Hogyan tudnám orvosolni ?
Sziasztok!
Röviden már hónapok óta nagyon tetszik egy lány, ez idő alatt észrevettem, hogy én sem vagyok a számára közömbös, megannyi jelet, utalást kaptam az időfolyamán tőle csak annyira töketlen vagyok/voltam, hogy nem mertem oda menni hozzá vagy esetleg bejelölni és ráírni.
Ami hasznos lehet rólam, úgy érzem, hogy enyhén önbizalomhiányos és introvertált lennék és olyan vagyok aki a levegővételt is képes túlgondolni. Őszintén 17 év alatt még nem igen tetszett senki komolyabban ezért is kezelem a helyzetet ilyen nehezen.
A kérdésem: reggelente mindig megpróbálok a lány elé menni és akkor ott beszélni vele valahogy csak amikor meglátom rendkívül fura érzés fog el és olyan f@szságokat csinálok mint például átmegyek az utca másik oldalába, "elfutok előle" vagy pl. ma amint megláttam, megálltam és a semmiért elkezdtem b@szogatni a táskám amíg el nem ment tisztestávolságba. Miért? Miért vagyok ennyire szerencsétlen?
Nehézséget okoz, hogy nem ismerem a lányt közelebbről csak a nevét és osztályát tudom. A legjobb szöveg ami eszembe jutott az, hogy: "Már korábban észrevettelek és azon gondolkoztam, hogy valamikor beszélgethetnénk ha lenne kedved" , tudom eléggé béna.
Kiegészítve ugye már hónapok óta rágom rajta magam, ami miatt egyre jobban rajta jár az eszem és nehezen tudok koncentrálni, gondolok itt pl. meccsen is koncentrációs hibámból sikerült buknunk illetve a játék sem megy úgy. (Lehet nincs összefüggés, de azóta szerencsétlenkedek amióta hibáztatom emiatt magam)
Osztályomból is látom, hogy minden fajta probléma nélkül beszélgetnek lányokkal, keresik a távolságukat még azt is akiről tudom, hogy nem akarnak tőlük semmit. Én meg akiről tudom, hogy bejöhettem/jövök? neki, azt kis túlzással meg sem merem közelíteni.
Szóval mit kéne tennem ? Érdemes lenne beszélnem vele, vagy elszúrtam és próbáljam meg elengedi a dolgokat ? Ha igen, ismeretlenül hogyan tudnék beszélgetést kezdeményezni nála ? Egyáltalán megérdemelném az esélyt ha megadná ?
Remélem érthetően tudtam fogalmazni, és előre is köszönöm a segítőkész hozzászólásokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!