Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a baj velem? Folyt. lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem? Folyt. lent

Figyelt kérdés

Nagyon kíváncsi vagyok hogy velem van a baj, vagy mi?

16 éves lány vagyok, és még nem jártam senkivel. Ez szerintem alapból nem probléma, és nem külső tényezők miatt szeretnék barátot csak értitek... Too much hormon...

Szóval kíváncsi lennék miért nem szeretnének velem ismerkedi a fiúk.

Külsőre alacsony, vékony, szőke göndörhaju lány vagyok. Általában ha találkozom valakivel az mindig azt mondja hogy szép vagyok😅. Szerintem a személyiségem is teljesen rendbe van. Segítőkész vagyok, kedves, kiállok magamért és a véleményemért. Lehet hogy az a baj hogy kényszer beteg vagyok? A covid be tett nekem és kicsit felerősödött, sokat fertőtlenítem magam, és szeretem lefújni azt ahová leülők. Tényleg ez lenne a baj? Emiatt tartanak furának? Kérlek segítsetek mert nem tudom mi a baj velem

2022. márc. 24. 11:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem bőven nem elég információ, ha tényleg jól nézel ki akkor lennének srácok akik legalább beszélgetni próbálnának veled ha ez nincs meg akkor vagy nem nézel ki annyira jól mint gondolod vagy csak valami a személyiségedről lejön ami már távolról is látszik. Ha meg srácok próbálnak veled beszélgetni ha nem is sokszor akkor valószínüleg a személyiségeddel van valami (félreértés ne essék nem feltétlen rossz értelemben) nem kérdezel vissza, nincs közös téma amivel beszélhetnének veled vagy persze opció hogy fura vagy és nehéz veled beszélgetni.

Első igazi barátnőm 18 évesen találtam és nem rossz értelemben, de nagyon fura volt és nehéz megközelíteni, de ő is úgy gondolta nincs vele semmi baj

Ezek csak általános dolgok amiket én szoktam látni, pontosabbat akkor tudnék mondani ha beszélgetnénk/ismernélek téged mert mindenkinek a leírása saját magáról nem tükrözi a valóságot

22/F

2022. márc. 24. 11:18
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Hát...ennyi alapján jó kérdés...

Személy szerint annyit le tudtam szűrni, hogy ha too much hormon, azaz nem feltétlen barátot szeretnél, hanem csak lovagolni...a túlzott tisztaság mánia jelenthet gondot később.

2022. márc. 24. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod ,hogy beteg vagy mièrt nem teszel ellene? Nem a pasikért hanem magad miatt. Ennyiből meg nem lehet tudni mi bajuk veled. Lehet nem vagy annyira szép mint mondjàk. Anélkül,hogy látnánk meg igazán tudnànk milyen vagy lehetetlen értelmes vàlaszt adni.
2022. márc. 24. 12:35
 4/10 A kérdező kommentje:

#2 baromi bunkó vagy

#3 szerinted nem járok orvoshoz? Ha valaki tudja magáról hogy beteg az automatikusan tenni szeretne ellene

2022. márc. 24. 12:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első is mondta, ennyiből lehetetlen megállapítani, szerintem ez a tisztaságmánia még annyira nem is vészes. Zavaró kicsit, de ha minden más rendben lenne akkor biztosan lennének akik bepróbálkoznak.

Mondjuk az is igaz, hogy a környezetedben lévő fiúktól is sok függ, lehet mindegyik töketlen és nem mer kezdeményezni.

Olyannal próbáld meg ezt megbeszélni aki ismer, vagy -ami szerintem jobb- ismerj meg valaki random embert, mert így objektívan tudnak "értékelni".

2022. márc. 24. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Valószínűleg a kényszerbetegségedből adódó viselkedésed az oka.
2022. márc. 24. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak simán nem volt eddig szerencséd.
2022. márc. 24. 14:22
 8/10 anonim válasza:
100%

Az a helyzet, hogy én sosem voltam top 10-es kategória, még is mindig volt valakim, de az én vonzerőm a személyiségemben rejlik. Az hogy valaki jól néz ki és kedves, segítőkész nem feltétlenül jelenti azt, hogy mások érdeklődni szeretnének iránta.

Félreértés ne essék nem szeretnélek leszólni, csupán annyi, hogy a mai fiúknak pláne kevesebb bátorsága van megszólítani valakit, aki csak szimplán szép, de mondjuk félénkebb, visszahúzódóbb.

Mondjuk ahogy előttem már felvetették ezt, attól is függ mit szeretnél a fiúktól. Ismerkedni, összejönni vagy szexelni? Mert mindegyik kategóriát más személyiségű srácok érdeklődésének felkeltésével tudod elérni.

Amúgy a tisztaságmánia (vagy legalábbis a kényszeres fertőtlenítés) még önmagában nem ad okot arra, hogy bárkit elriasszon.

2022. márc. 24. 15:59
 9/10 anonim ***** válasza:
64%

A társra találás nagyon nehéz dolog, főleg a mai világban.

Még fiatal vagy, hidd el nem maradtál le semmiről.

Elfog jönn az igazi, hidd el.

Végezetül egy jó tanács:

Ezt a Covid balhét ne vidd túlzásba. Ne foglalkozz vele. Ennek a Covid balhénak a 80% a hülyítés, hidd el.

Gondolj bele. Egy csapásra megszünt minden. Már oltás sem kell, megszüntek a védettségi igazolványok, már mindent lehet, semmi nem számít.

Nem feltünő ez egy kicsit?

Éld az életed normálisan, aztán majd jönni fog egy legény, aki téged is észrevesz.

A paraméteteid csodálatosak.

VÉKONY, szőke. Ez 90% os siker hidd el.

2022. márc. 25. 10:52
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Szia! Tudnál küldeni képet?

Mármint, lehet, hogy nem teljesen látod jól a helyzetet. :D

2022. márc. 27. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!