Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Tetszik egy srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tetszik egy srác...

Figyelt kérdés

20 éves vagyok nem volt meg kapcsolatom.

Voltam egy meccsen és megtetszett egy fiú, bekovettem instan ő is visszakovettem. Gondoltam jelzem hogy tetszik nekem és beszivezem az egyik képet, de sajnos nincs neki fent képe. Ráìrni meg nem tudom , felek. Az ilyen téren nagyon félős vagyok.

Valamikor eljutok addig hogy na lehet rairok, és akkor egyből már túl gondolom a dolgokat. Hogy majd beszélgetünk, talizni akar hogy mondom el a szüleimnek stbbb.

Én amúgy nem vagyok ez a bulizós típus, nem nagyon iszok alkoholt sem. Nagyon könnyen tulgonsolom a dolgokat. Pl tetszik ég fiú egyből belegondolok hogy milyen lenne vele egy kapcsolat és hasonlók.

Segítsetek miért érzek ilyeneket.

2022. márc. 7. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%
Ha 20 évesen ilyeneken agyalsz, hogy mondod majd el a szüleidnek, nem való még neked kapcsolat. Majd 5 év múlva visszatérhetünk erre.
2022. márc. 7. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Normális, sokan még jobban beleélik magukat. Emlékeztesd magad hogy még felesleges, mondogasd hogy nagyon korai.

Nyugtasd magad olyanokkal, hogy csak beszélgetni szeretnél vele, nem tervezel semmit. Csak egy beszélgetés, aztán majd lesz ami lesz. Akár abba is belegondolhatsz, hogy lehet soha nem beszéltek többé és amúgy sem tudja ki vagy, nem fog felismerni, szóval tök mindegy.

A félelmet pedig csak úgy tudod legyőzni, ha azt teszed amitől tartasz. Jelen esetben hogy ráírsz és beszélgetsz vele, érdemes valami értelmes témát felhozni. A másik lehetőség hogy élőben mész oda meccs után; nem tudom milyen sportról van szó, de általában nem mennek el egyből, a környéken szoktak pihenni, dumálgatni kicsit.

2022. márc. 7. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele, mi lehet a legrosszabb? Max nem történik köztetek semmmi, csak beszélgettek. Győzd le a félelmed, írj rá, aztán majd alakul valahogy.

Sok sikert!:)

2022. márc. 7. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg úgy negközelíteni, hogy neked csak az a célod, hogy beszélj vele, és ne érdekeljen, hogy mi lesz belőle. Akár életed legjobb délutánja lesz, akár nem lesz annyira jó, te elmertél menni/mertél vele beszélni, és erre már legyél büszke. Amúgy meg rengeteg embert ismerek, köztük én is nagyon gáz volt az első beszélegetés, mégis össze jött a végén.
2022. márc. 7. 19:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Eloben sajna nehéz lenne talizni, mert nem egy helyen lakunk, félek ráirni ez a baj, nem tudom mert félek lehet hogy elrontom a beszélgetést meg hasonlók
2022. márc. 7. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Oké. Tegyük fel, ráírsz. Mi történhet? Vegyük alapul a legjobb és a legrosszabb esetet. Legjobb: válaszol, elkezdtek beszélgetni, megbeszéltek egy találkozót. Legrosszabb: nem válaszol.

Most tegyük fel, hogy nem írsz rá. Melyik a legrosszabb és a legjobb eset?

Legrosszabb: idővel kikövet instán, és teljesen elfelejt téged, míg te folyton csak rá gondolsz

Legjobb: nem történik semmi.

Csak arra próbálok kilyukadni, hogy ha meg sem próbálod, ha nem írsz rá, akkor semmi sem fog történni, míg ha ráírsz, akkor lehet valami összejön, ha meg rosszul sül el akkor legalább könnyebben túlteszed magad rajta, és nem agyalsz azon, hogy mi lett volna ha...

2022. márc. 7. 20:38
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem ciki ha én írok rá? ( lány fiura)

Nem fog úgy gondolni rám hogy egy ri.... vagyok, hogy én megyek a fiúk után.

Mit kéne rairnom?

2022. márc. 7. 20:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Látom te is szereted túlgondolni a dolgokat, akárcsak én 😀

Hidd el attól, hogy te teszed meg az első lépést attól nem fog annak tartani. Sőt szerintem eléggé imponáló ha egy lánynak is van annyi bátorsága, hogy kezdeményezzen 🙂

Csak nyugi, minden rendben lesz.

Drukkolok 😀

2022. márc. 7. 21:04
 9/11 A kérdező kommentje:

És mit írjak ??

Az hogy szia mizu, az nem hiszem hogy jó, válaszol hogy jól azt meghalt a beszélgetés

2022. márc. 7. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mutatkozz be, aztán érdeklődj a meccsel kapcsolatban, vagy írj neki őszintén, hogy szívesen megismernéd őt jobban.
2022. márc. 7. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!