Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy buszos srác és nagyon tetszik?
Figyelt kérdés
Minden nap látok a buszon egy csávót és nagyon nagyon bejön. Mit tegyek, hogyan közelítsem meg?2019. szept. 25. 12:53
1/10 anonim 

válasza:

Kezdj el beszélgetni vele random bármiről, a többi majd alakul.
2/10 anonim 

válasza:

Kérdezd meg például, hogy megáll-e ez a busz az adott megállóban, ahova mész, aztán utána már alakul.
5/10 kargor 

válasza:

Azt tőlünk hiába kérdezed " és nagyon tetszik?" arra te tudod a választ!
Kezdésnek oda kéredzkedsz mellé, utána pl.: szoktalak látni itt a buszon, te melyik suliba jársz?
6/10 anonim 

válasza:

Beszélgess vele :'D, nem harap nagy eséllyel nem általános iskola ez :DD
20/f
7/10 anonim 

válasza:

Ülj oda, és random tegyél fel kérdést, aztán beszélgetsz tovább
8/10 anonim 

válasza:

Sehogy ::)))))
Kovesd a peldam es rejtsd el erzeseid. 18l
9/10 anonim 

válasza:

Hallod és ha látod ezt és azert keruld bäzdmä nem én ìrtam csicska
10/10 anonim 

válasza:

Réginódi lány vagyok, es 1000 nem közelednék nőneműkent koxi x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!