Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogy tudnék barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogy tudnék barátnőt szerezni? 16/F

Figyelt kérdés
Tehát ronda és stílustalan vagyok, ezért eddig egy kivételével mindig el lettem utasítva.

2022. márc. 4. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
ha ronda vagy és stílustalan akkor sajnálom de sehol. előbb találd meg önmagad, aztán keress társat magadhoz
2022. márc. 5. 01:12
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Tegyél az ellen, hogy ne legyél ilyen. Sokkal egyszerűbb lesz, hidd el, tali a kondiba tesó
2022. márc. 10. 19:48
 3/7 anonim válasza:
100%

Elsővel értek egyet. Ha stilustalan vagy, akkor találd meg önmagad először, mi az ami tetszik, jól áll. A rondasagodon, már ha arcra gondolsz, nem igazán tudsz sokat varrialni, max a hajad, vagy ilyesmi.

De hidd el, ha van önbizalmad és magabiztos vagy, és jó a személyiséged, akkor majdnem bármilyen lányt megkaphatsz

2022. márc. 17. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A kinézet genetika, a rondaság pedig szerintem egyedül önértékelési kérdés, legalábbis nem létezik színtisztán ronda ember. Ha ápolatlan vagy, az ellen tegyél. Ha pedig bevallod magadról, hogy stílustalan vagy, az ellen meg főleg.
2022. márc. 17. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
33%
Minek akarsz barátnőt?
2022. márc. 20. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
16 évesen leginkább sehogy. Majd 25-30 felett ,de inkább 30 felett. Amikor már kiépítettél egy jó egzisztenciát, mert sok nőnek akkor már nagyon számít a pénz. Tiniként amúgy se nézik sokra a tinifiúkat a lányok, majd 30 felett amikor már apa kell, jó fizetés stb.
2022. nov. 9. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Önértékelést fejlessz.

legyél ápolt, ez is alap.

A stílus alatt nem tudom, hogy mit értesz, számomra az fontos, hogy légy önmagad. Itt nem a ruhára gondolok, hogy ilyen szín passzoljon az olyannal, mert különben nem lesz barátnőd, ez kb. hülyeség. Nyilván vannak ilyen lányok is, akiknek ez számít, meg ilyen fiúk is, akiknek ez számít, találjanak egymásra, oszt jó napot,

Ha neked ez nem annyira fontos, hanem inkább a belső értékek, akkor arra fordíts nagyobb figyelmet, tanulj, legyél tájékozott, és szerintem az se hátrány, ha szórakoztató vagy.

Ami viszont nagyon rossz, és visszataszító, ha folyton búvalbszott képed van, ilyesmi.

Számomra sokkal fontosabb a ruhánál az, hogy szorakoztató legyen, hogy megbíztató legyen, hogy felszabadultan érezzem magam a társaságában, hogy tudjak vele jól beszélgetni, és ki tudja mutatni a szeretetét, és ehhez hasonlók.

Ami taszít még a kötekedő, harsány, bajkereső magatartás. Na meg a számonkérés, a féltékenykedés... Nem, nem akarok félrelépni, nem azért, hanem azért mert ha ez van, az azt jelenti, hogy nincs bizalom, bizalom nélkül meg nincs szeretet, szerelem. Önbizalom nélkül sincs egészséges bizalom, tehát igen, dolgozz magadon keményen! Ha nem vagy teljesen kiforrott ezen, az nem gond, de lássam, hogy komolyan dolgozol ezen, és teszel magadért.

2022. nov. 9. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!