Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 lány szokott lesni a buszon. Valami fura van rajtam, vagy bejövök nekik?
Az egyik az idősebb nálam, valahogy mindig úgy szállok fel, hogy mögé kerülök. Észrevettem, hogy folyton hátranéz rám így félig, aztán elhúzza a fejét.
A másik óvodás társam volt, az mindig elég feltűnően bámul, amikor felszállok a buszra.
A harmadik meg szintén akkor bámul mikor felszállok a buszra, kutakodott utánam Instagramon, mert véletlenül belájkolta a képemet, aztán kivette a lájkot.
Erősítsetek meg, mert egyszerűen én nem tudok senki iránt érzelmeket táplálni valami miatt.

Szerintem tetszel nekik. Legalábbis aki rád keresett annak igen, szerintem.
Az óvoda társad lehet csak azért néz, mert ismer és beszélgetne, de nem akar zavarni... A harmadik.. Ő szerintem szimplán csak rád néz. Én is rá nézek akaratlanul is arra aki elmegy mellettem, vagy leül mögém/mellém.
Viszont... Hogy érted, h nem tudsz érzelmeket táplálni? Alapjáraton semmilyet?
Vagy csak szerelmit?
Vagy inkább úgy érted, h ennyiből, h rá nézel valakire?
Esetleg nemrég szakítottál és amiatt?
Mert ha az utóbbi 2 akkor bepróbálkozhatsz náluk, amelyik szimpatikusabb, hiszen attól még lehet belőle valami.
Plusz egy új kapcsolatban könyebb elfelejteni a régit.
Csak, (bár nem tudom milyen típus vagy és esküszöm nem megsérteni akarlak) kérlek ne használd ki egyiket sem. Csak mert ha az utolsó tippem miatt írtad, h nem tudsz most érezni, a pasik sokszor ilyenkor szoktak elkezdeni kihasználni másokat. (Pszichológusok is alátámasztják.)
Ha pedig csak szimplán nem tetszenek, vagy egyszerűen még nem vagy kész a szerelemre.. Akkor vegyünk úgy hogy cska az első 5 mondatomat írtam le, a többi meg tárgytalan. 😂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!