Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudom elnyomni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elnyomni a lányok iránti vágyaim?

Figyelt kérdés

Barátnőm soha nem lesz, mert magamtól is undorodom, képzelem, hogy más mit gondolhat rólam. Külsőleg és belsőleg is ocsmány és csúnya vagyok. Nekem se kellene egy undorító, förtelmes ember, ha a helyükben lennék.

Viszont vágyakozom a lányok után és tetszenek, meg érzelmeim vannak feléjük, annak ellenére hogy tudom, hogy soha nem lesz párom. Ez nagyon zavar és rossz érzés.

Mivel lehetne megszüntetni a vágyaim a lányok felé? Mivel lehetne elérni, hogy pontosan ugyanolyan embereket lássak bennük, mint a fiúkban, tehát semmilyen érzelmet ne tápláljak feléjük?

2022. febr. 28. 23:48
1 2
 11/11 anonim válasza:
Egy fontos dolog van.Soha ne értékeld magad alá.Lehet valakinek pont ezek a tulajdonságaid fognak bejönni.
2022. márc. 2. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!