Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdeményzzek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményzzek egy lánnyal, akivel csak látásból ismerjük egymást?

Figyelt kérdés

Egy ki háttérinfó:

Mindketten 17 évesek vagyunk és 3 éve évfolyamtársak. Eddig egyetlen egyszer szóltunk egymáshoz, amikor egyszer előreengedtem az ajtónál, de ezen kívül semmi. A tekintetéből

(nem csak az előbb említett esetnél) talán azt bírtam leszűrni, hogy én is bejövök neki.

Még talán az fontos lehet, hogy van két lány osztálytársam, akik neki barátai, de én csak viszonylag jóban vagyok velük, semmi különös, mélyebb eszmecserékbe velük se szoktam kezdeni.

2022. febr. 24. 22:42
 1/2 anonim ***** válasza:
71%

A feladat ugye az, hogy megtudd, neki bejössz-e, mert ha igen, akkor nyert ügyed van, ha nem, akkor meg úgy is mindegy.

Kérdezd meg tőle: Szia, van barátod? Ha nem tetszel neki akkor úgy is azt mondja hogy van (attól függetlenül, hogy van-e neki vagy nincs). Mehetsz tovább. Ha hezitál, vagy azt mondja hogy nincs barátja, akkor meg hajrá, you are in.

2022. febr. 24. 22:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Erről eszembe jutott az Zack és Cody c. sorozatban Cody x éves terve.

"1. Pont: távolról csodálni. 2. Pont: közelebbről csodálni."😂

Amúgy csak szimplán szólítsd le. Milyen órája lesz, miből jó, akar-e beülni meginni valamit suli után.

2022. febr. 25. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!