Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan beszélgethetnék könnyeb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélgethetnék könnyebben lányokkal, hogyan lehetne barátnőm?

Figyelt kérdés

Alapvetően nem vagyok csúnya, de az a tipikus szépfiú sem vagyok. Testalkatra pedig kicsit teltebb (annyira nem vészes, és dolgozom is rajta).

Személyiségemben általában pozitív, vidám és kedves vagyok, próbálok segíteni ahol tudok.

Negatívum hogy sokszor elég makacs tudok lenni és az őszinteségemmel néha meg tudok bántani egyeseket.

A sportokat szeretem, foci, kosár, jelenleg egy nem hétköznapi sportot űzök.

2022. febr. 14. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Korod?
2022. febr. 14. 18:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem bocsánat, már lassan 17
2022. febr. 14. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod sportolsz, az azt jelenti elég nagy színes társaságod van. az első szerintem mindig az hogy kezdeményez, köszönj, bókolj, érdeklődj, mond el te mit szeretsz csinálni. talán valahogy így kezdhetnéd. Legyél bátor, elhiheted hogy mindenki fél az ilyen helyzetekben, még a legmacsósabb fiúk is és a legszebb lányok is. Sok sikert!

N/23

2022. febr. 14. 18:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Igazábol kezd kialakulni egy társaság féleség, de inkább az osztályomon belül 30-an vagyunk.

A digitális oktatás eléggé hazavágta a kialakuló szociális képességeimet, de úgy érzem hogy kezdem utólérni magamat, és egyre könnyedebben lenni mások figyelmének középpontjában, és idegenekkel is valamivel könnybebben beszélek. Lehetséges hogy már simán menne csak nem hiszem el?

2022. febr. 14. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen. Legyél biztos magadban, egy lánynak lehet az is imponáló, ha nem vagy félénk, DE nagyképű vagy ilyesmi se legyél, mert az elijesztheti őket.

Drukkolok

L

2022. febr. 14. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval!
2022. febr. 14. 18:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsoka, megfogadom őket!😊
2022. febr. 14. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Csak egy kis önbizalom kell. Amint lesz (vagy ha már van), nem fogsz megijedni a lehetőségektől.

Sok sikert!:)

2022. febr. 14. 23:15
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Az önbizalmamat hogyan erősíthetném meg a véleményed szerint?
2022. febr. 14. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!