Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miről beszélgessek egy lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joco999 kérdése:

Miről beszélgessek egy lánnyal hogy ne legyen unalmas meg fel tudjam kelteni az érdeklődését ?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki 1 évvel nagyobb nálam és még szeretném ismerni őt .

Egy iskolába járunk és reggelente egy busszal megyünk be a suliba

Nem tudom hogy mit írjak neki vagy miről beszélgessünk el vagy élőben csak nem szeretném hogy tolakodásnak vegye hogy egyik napról a másikra kezdek el vele beszélgetni

2022. febr. 14. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Köszönj neki, aztán dicsérd meg, kérdezd meg hogy van, kérdezd meg mi érdekli, nem lesz unalmas csak a kezdet nehéz :) utána magától jönnek a témák. Sok sikert!
2022. febr. 14. 18:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi

Csak eleinte nem merek oda menni hozzá

Volt mikor írtam S válaszolt de volt mikor vissza se írt mert vagy unalmasat kérdeztem vagy nem volt mit írjak neki

2022. febr. 14. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdésre mindig nehéz válaszolni, mert ha megértenétek egymást, akkor pörögne a beszélgetés. Jobb híján írhatsz egy listát különböző témákról, amiket be tudsz dobni, ha az előző kifutott.

(Az már egy másik dolog, hogy semmi nem lesz az egészből, ha oda se mersz menni hozzá.)

2022. febr. 14. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak ha ő is felkelti a tied. Nem kell ám nyalizni nekik.
2022. febr. 16. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!