Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kérdez semmit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kérdez semmit?

Figyelt kérdés

Napok óta beszélek egy lánnyal, folyamatosan beszélünk, de kb. 1x kérdezett vissza tőlem, azt is a saját témája kapcsán.

Normálisan válaszol, hosszú üzenetekkel, én ezekre reagálgatok és kérdezek de semmit nem kérdez. Ami azért fura mert bevallottan többet akar és a talit is többszor feldobta már.

Ez utóbbi nyugtat de kezdem unni kicsit.

Ez normális?

17/l 21/f

2022. febr. 1. 10:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha én le szeretnék feküdni egy lánnyal, sokat írok válaszként, hiszen ki szeretném építeni a minimálisan szükséges bizalmat.

Nyilván találkozni is szeretnék, különben nehezen tudnék vele lefeküdni.

Ezektől függetlenül viszont nem vagyok különösebben kíváncsi a lányra, hiszen csak egy éjszakát leszünk együtt.

Simán lehet, hogy itt is ez a helyzet, csak itt épp a lány szemszögéből.

(Egyébként köszi, hogy megkíméltél minket azoktól a jelektől...🙏)

2022. febr. 1. 22:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam, egyszerűen szerettem kérdésekre válaszolni, és ha kicsit írsz magadtól is (magadról), akkor lehet, hogy örül neki, hogy tök jó, magadtól is beszélsz. Szerintem ha egyszer finoman szóvá teszed, meglátod, hogy figyelni fog e rá.
2022. febr. 2. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!