Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hagyjam abba a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hagyjam abba a kezdeményezest?

Figyelt kérdés
Van egy lany az evfolyamon aki nagyon tetszik, oktoberben egy buliban kimentunk es rengeteget beszelgettunk. Azota ra szoktam irni neha, o bar gyorsan valaszol de magatol kb sosem kezdeményez (amig en rairtam 10szer o meg 1szer kb) .. Most 2 hete nem irtam neki, es o se keres... Van ra esely hogy erdeklem? 17F
2022. jan. 9. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Önmagában ez nem jelent sokat, de persze inkább azt sejteti hogy különösebben nem érdekled, legalábbis nem úgy mint pasi. Ha ez megnyugtat, nem egyszer volt már hogy először írogattak nekem és nem lett belőle semmi, mert csak figyelem kellett a lánynak.

Hívd el találkára, annak több értelme van mint írkálni. Maximum nemet mond és tudod hogy nem lesz belőle több.

2022. jan. 9. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem egy kezdeményezős tipus, bár az fura, hogy sosem keres. A tali nem rossz ötlet, ahogy #1-es is írta.:)
2022. jan. 9. 22:55
 3/3 anonim válasza:
100%

Lehet csak haverkent tekint.

De hivd el valahova, aztan kiderül.

Ha nem megy bele, akkor meg is kaptad a valaszt

2022. jan. 10. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!