Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jön össze nekem semmi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze nekem semmi?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és még sosem volt párkapcsolatom, nem vagyok zárkozott személyiség, eleg gyaktan is járok el ide-oda, de valahogy soha semmi, bulikba is max egy szemezésig jutok a srácokkal. Voltam már fent pár mapig tinderen is, de valahogy az nem az én világom (egy emberrel sikerült összehoznom egy találkozót de abból sem lett semmi). Ha el is kezdek beszélgetni valakivel és már elkezdek hinni benne, hogy lehet valami mindíg csalódnom kell.

Tudom azt szokják mondani hogy ráérek mev minden, de már szeretném megtapasztani azt az érzést hogy milyen is.

2022. jan. 8. 00:36
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Lehet érződik rajtad hogy túlságosan is akarod és már átmegy kétségbeesésbe, ami taszító. Próbálj meg nyugodtabban, türelmesebben hozzáállni.

Egyébként nagyon sokan vannak a te cipődben, ugyanígy szenvednek az ismerkedéssel és párkereséssel (vagy csak a barátszerzéssel).

2022. jan. 8. 01:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

----------------------------------------------------------------

Az a baj, hogy szeretett hiányos vagy (túlzottan vágysz egy kapcsolatra)- és ez a párkapcsolat kialakítását/ ismerkedést merőbben megnehezíti.

-

Ötletem, kezd el online ismerkedni - fejleszd a kapcsolat kialakítás/ tartás képességed :)

Ha ott meg vagy, akkor a valóéletben is könnyebben fogsz nyitni és ismerkedni.

A lényeg, hogy folyamat ismerkedj, ne állj le csak egy emberrel chat-elni.

----------------------------------------------------------------

2022. jan. 8. 06:06
 3/7 B.dávid.F ***** válasza:
10%

Ha gondolod írj nyugodtan

18/f

2022. jan. 8. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Nekem 2 kapcsolatom volt eddig, mindkettő úgy jött össze, hogy nem számítottam rá, nem is akartam igazán.

Tényleg igaz lehet az, hogy ne AKARD, majd jön magától, ha lazán kezeled. Ha nem ülsz otthon mindig, és vannak programjaid, van társaság ahova el tudsz járni, akkor előbb utóbb összejön.

Csak érezd jól magad a bőrödben, legyen önbizalmad, legyél vidám, kedves.

2022. jan. 8. 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jah igen ! Ahogy a #4-es mondja !

- Ha erőlteted a párkapcsolatot!

- Az rosszul fog kisülni !

Viszont az ismerkedést az természetesen erőltesd, tegyél érte !

2022. jan. 8. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiúknak-lányoknak szerintem egyaránt taszító ha a másikon látszik, hogy erőlteti a kapcsolatteremtést meg arra megy,hogy milyen érzés. Ahogy előttem írták, szerintem se próbáld erőltetni.
2022. jan. 8. 15:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Lehet nem veszem észre,de egyátalán nem érzem úgy hogy bármit is erőltetnék,sőt inkább ketszer átgondolom a dolgokat,de aztan lehet csak én érzem így es külsőleg tényleg "eröltetem" a dolgokat
2022. jan. 8. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!