Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Össze jönnél egy ilyen fiúval?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnél egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

kicsit, ducibb szemüveges, magas, focizik, sok barátja van neki, szeret beszélni, kicsit félénk, vicces, kedves, néha nem tudja ki fejezni magát

igazából arra lennék kíváncsi hogy mennyire vonzó egy ilyen srác

2021. okt. 31. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Ezt így nehéz megmondani.

Nekem nem éppen az estem,de sokaknak igen,szerintem.

(Valoszinuleg azert nsm számomra,mert a barátom ennek szöges ellentéte) 19/l

2021. okt. 31. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szokásos napi hülye kérdés. Igen, valakinek biztos tetszel majd meg lesz, akinek nem. Ennyi. Easy.
2021. okt. 31. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem lehet megmondani, ahogy egyik másik ilyen kérdésnél sem.
2021. okt. 31. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Duci, szemüveges, félénk - ezek nem túl vonzó tulajdonságok.

Legalább az arcod sármos? És anyagilag hogy állsz?

2021. okt. 31. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Úristen... Amíg ilyen felszínes dolgok alapján akarod megítélni a másikat, inkább ne kezdj párkapcsolatba. Amiket pro-kontra leírtál, azok kb. 10%-os fontossággal bírnak egy jó párkapcsolatban. Mármint összesen.
2021. nov. 1. 10:04
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Leszel Te is vonzó valakinek, tehát ne keseregj. Az ízlések nem egyformák (de a pofonok sem).
2021. nov. 1. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!