Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek?aki hasonlo "problemaval kuzd" ha fogalmazhatok igy.
nem tudom mi a problema velem nagyon vagyom a szerelemre de sose sehogy se alakul semmi a jo iranyba , eleg nehez eset vagyok ilyen szempontbol
nagyon szinte tul konnyen tudnak kialakulni mely erzelmeim egyes emberek utan de elerhetetlenek tudnak lenni ezek az emberek kulonfele okokbol
es mindig olyan embereknek vannak erzelmeik irantam aki utan nekem nem lenne , es nem ertem hogy egyes rosszabb kinezetu(igenytelen) rosszabb szemelyisegu
(nincs kedvem a szemelyiseg reszet reszletezni de ezt arra ertem mikor emberunknek annyi szemelyisege van mint egy darab fanak.)
embereknek miert jonnek ossze a dolgok olyan emberekkel akik utan lennenek mely erzelmeim , ezt most nagyon hirtelen felindulasbol irom ki
de nincs kivel ezt megbeszeljem es bant,valoszinu ezt masnap megbanom, nezzetek el ahogy fogalmaztam ha esetleg tul arrogansnak tunik faradt vagyok javitani rajta:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!