Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok ilyen fiúval?
Lányok/nők véleményére lennék elsősorban kiváncsi (persze bárki írhat, örülök neki), hogy járnának-e egy olyan fiúval, aki csendes és visszahúzódó, egyáltalán nem kezdeményező, viszont kedves és vicces. Egyszóval olyan jófiús, nem erőszakoskodik, viszont nem is rámenős.
Arra lennék kiváncsi, jogy egy vonzó-e így valaki számára?:)

Figyelj, simán lehet, hogy attól még találsz olyan lányt aki visszahúzódó de meg meri tenni az első lépést, ki tudja, ha te vagy éppenséggel én valaha olyan helyzetbe kerülnénk, lehet mi is kezdeményeznénk végül, ezt nem tudhatjuk előre:)
Úgyhogy ne add fel, és nem akartam hogy félreérts, senki miatt se változz meg, ha te jól érzed magad úgy, ahogy jelenleg vagy. Fogsz találni magadnak valakit, aki azért szeret amilyen vagy, minden hibáddal együtt.
Köszi, jól esett nagyon amit írtál, természetesen nem akarok megváltozni, de azért lehet valamit változtatni kéne, hogy jobban menjen.
A másik meg, hogy félek a kudarctól, szóval az önbizalmam sem a legjobb.
Valahogy ezen kéne inkább változtatni.

Ne félj a kudarctól, hisz benne van a pakliban. Nem szégyen elrontani, sőt, olykor elkerülhetetlen a baki. Fogadd el, hogy ez így működik, azzal pedig ne törődj, ha mások netán ki akarnának cinkelni ez miatt. Ők is ugyanúgy elrontják sokszor.
Ezt tudatosítsd magadban és máris könnyebb lesz.
#4 #7 is én

Teljesen mint az egyik exem
Tapasztaltabb is voltam kicsit,az ilyen komolyabb dolgokban én kezdeményeztem ami teljesen más volt mint a korábbi fiúkkal. De imádtam vele lenni de nem tartott sokáig
Kívülálló okokból vége lett, és ha nem így alakul őszintén én még mindig vele lennék:( de sajnos így a legjobb mindenkinek
#4,7,13 köszönöm szépen, megpróbálok így eljárni
#14 Neked is köszönöm, és ha tényleg úgy gondolod, így legjobb mindenkinek, akkoe valószínű úgy is van

Köszi:)
De lányok, mindig a fiú lépett a kapcsolatotokban?
Bocsi, ha hülye kérdés, de tényleg nem tudom, hogyan működik pontosan.
Nekem is az lenne logikus, ha a fiú lépne először, de a gyakorlatban nem tudom ez, hogy működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!