Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok ilyen fiúval?
Lányok/nők véleményére lennék elsősorban kiváncsi (persze bárki írhat, örülök neki), hogy járnának-e egy olyan fiúval, aki csendes és visszahúzódó, egyáltalán nem kezdeményező, viszont kedves és vicces. Egyszóval olyan jófiús, nem erőszakoskodik, viszont nem is rámenős.
Arra lennék kiváncsi, jogy egy vonzó-e így valaki számára?:)

Ezzel olyan keveset mondtál el, amiből nem lehet eldönteni, kedvelnénk e egymást.
Bírom ezeket, mint amit leírtál, de azt is, amikor valaki egy bizonyos fokig rámenős...
Viszont egyáltalán nem kezdeményező vagy...így nem tudom, alakul e majd valami egy igazi lánnyal is. Többet ér egy olyan fiú, aki meg mer szólítani, mint aki túlságosan gátlásos, és emiatt nem lesz semmi...

Ha kórosan félénk, akkor nem. Pasi vagyok persze, de ez azt hiszem univerzális kérdés, a nő is lehet ilyen.
Ha eleinte félénk is valamelyik fél, egy bizonyos ponton biztos feloldódnak egymás közelében, ha pedig így lesz, kezdeményeznie KELL valakinek (vagy kölcsönösen, az a legjobb). Kell egy kis rámenősség, játékosság, máskülönben eleve csírájában hal el egy kialakulóban levő kapcsolat. Hisz mi, ha teszem azt beindulsz a másikra, akkor tesze-tosza módon csak úgy várod, hátha történik valami? Hát megsúgom, nem fog semmi sem történni, bizony rámenősnek kell lenni. Max lesz egy kellemetlen pillanatotok, jujuj, nagy kaland.

Arra lennék kíváncsi, hogy csendes alatt mit értesz?
Nem beszélsz feleslegesen, vagy nem is tudsz nagyon témát felhozni egy beszélgetés folyamán? 😁

Ez nem gáz. Én sem vagyok egy nagy dumás, a nők figyelmét általában el is kerülöm, de nem vagyok nyuszi és tudom mit akarok mindig. Nem is kell olyannak lenni, aki állandóan sportot űz a nők meghódításából, de ha valaki megtetszik így első blikkre, akkor azért annyi legyen benned, hogy odamész és próbálkozol. Én volt már hogy kapásból házhoz mentem a nőhöz, de az azért ennél árnyaltabb, ugyanis naggyon felületesen bár, de ismertem régebbről (tudtam, hogy létezik kb.).
#4 vagyok

Nekem csak az "egyáltalán nem kezdeményező" rész nem tetszik.😅 Mivel én is visszahúzódó vagyok, így közöttünk pl. tuti nem lehetne kapcsolat, mivel én sem mernék lépni, és ha te sem, akkor ez veszett fejsze:)
Ha valaki magabiztos, de ezt nem mutogatja, azaz szerény, az a lehető legjobb szerintem:)
#9 Igazad van teljesen, és pont ettől tartok, hogy a lány is visszahúzódó, mellesleg így a látottak alapján nekem pont azok a lányok jönnek be, akik nem kiabálnak, nyafognak, hanem inkább csendesebbek egy társoságban, ami ugye azért baj, mert ha a nyugodtabb lányok jönnek be és én is az vagyok, akkor ezért nem tudom elképzelni, hogy bármi is lenne, ha nem változtatok.
Csak a másik, hogy egyrészt nem tudom, hogy változtassak, másrészt annyira nem is akarok, mert ettől eltekintve jól érzem így magam.
Szóval nem tudom mit tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!