Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintem egész helyes vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akos164 kérdése:

Szerintem egész helyes vagyok másoktól is megkaptam már ezt. Mégis a közösségi oldalakon "underrate" vagyok, nem értem miért. Instagrammon jó ha havonta 1-2 követő érkezik. Tindert is megpróbáltam kb van vagy 10 matchem ismerőseim 80kb ez mitől van?

Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 14:21
 1/2 anonim ***** válasza:
95%

Mi a probléma? Hogy nem jönnek a random megkeresések?

Hogy nem több ezer ismerősöd/követőd/matched van?

Nem mindenki megy arra, hogy totál ismeretleneket bejelöljön, a semmiért. Én is csak a tényleges ismerősökkel állok kapcsolatban.

Amúgy lehet, hogy nem valami előnyös profilkeped van, és abból indulnak ki az emberek :D

2021. okt. 2. 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mitől lennél több, ha olyan emberek követnének mondjuk instagrammon akik akkor nézik meg először és utoljára a profilod amikor bekövetnek?

Az egészséges önbizalommal nincs gond, de véleményem szerint sokaknak nem szimpatikus az, ha valaki az interneten éli az életét.

Tenni kell azért, hogy érdekes légy, ahhoz meg nem elég az, hogy hogyan nézel ki.

21/N

2021. okt. 2. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!