Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar ma sok 15-16 éves lány 20 éves palikkal összejönni?
Kinek akarsz bizonyítani 16 évesen? :D
Egy korodbeli csajnak nem fogsz, mert az már tisztában van a vonzerejével, és te sosem fogod felvenni a kesztyűt még a korosztályoddal se, nemhogy a tőled két évvel idősebb fiúkkal.
A csajoknak biztonságérzet kell, és határozottság, ezt pedig az ő szemükben az életkor garantálja, már eleve az, hogy nagykorú az a 18-20 éves.
Te meg olyan buta vagy, hogy pont ennek az ellenkezőjét kéne felismerned a lányoknál pár évvel lejjebb vetítve, mert már csak pár év, és kimarad az életedből a tiniszerelem / szűztelenítés...
Egyébként meg simán találsz 14-15 éesbe is olyan fejlettségű csajt mint egy 16 éves.
Iratkozz be kézilabdára / úszásra / gimnasztikára, aztán nézd meg az Utánpótlás 14-et..
nyugodj le haver, ha majd 18 körül leszel és akkor a korosztályodbeli csajokat hajtod, azt is buktad, mert azt meg a 30as pasik csapják le a kezedről 😉 én már csak tudom 😉
30as F
Ma? Ez mindig is így volt.
Egyébként meg pár évről van szó. Mi lesz a következő? Fennakadsz azon, ha valaki 2 hónappa lidősebbel jár?
"nem vagyok felháborodott csak nem érzem fairnek"
Pedig az.
Ha két ember szereti egymást, az nem "fairség" kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!