Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar ma sok 15-16 éves lány 20 éves palikkal összejönni?
De most azért mert ez a csaj elküldött?
Vagy hánnyal nem jött össze eddig ebben az évben?
10: én se érzem fairnek hogy a korosztályom nagy része olyan éretlen, komolytalan....
Ráadásul, sokkal romantikusabb, a régi idők kihatása,ha a fiú idősebb pár évvel. Régen is úgy házasodtak,és még valaki most is. A férfi idősebb, talán hamarabb meghal, és az évekkel fiatalabb felesége tudja ápolni a betegágyánál :(
Mi bajod egy 14 évessel?
Én a fél karomat odaadtam volna, ha berakhattam volna egy 14 évesnek annó a répát, vagy szűznek lehettem volna az első!
16 éves fiúként, ha tényleg vagy annyi, pont a szűzpunci kategóriát (13-15) kéne megcéloznod, mert pont ebben a korban kezdenek menőzni egymásnak azzal, hogy ők aztán már csókolóztak / dugtak, amelyikük meg még nem az meg tök ciki.
Nem viccelek, annó én egy gazdaboltban melóztam ilyen idős koromban árufeltöltőként és legjobb haverom húga jött be hozzám a barátnőivel, hogy akar venni fél kiló szöget, és ha gondolom be is kéne verni!
Köpni nyelni nem tudtam :D
Asszem már vágom!
A kérdező nem fiú, hanem lány, és féltékeny egy nő társára!
Mi van vénlány elvitte a hugid a kiszemeltedet?
Na és neked?
Tegyél le valamit az asztalra akkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!