Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem ir vissza egyből akkor nem érdeklem?
Ez nem jelenti azt, hogy nem érdekled
Lehet hogy csak van más dolga is.
4-5 perc az semmi, millió dolgot csinálhat mellette. Ha ennyire zavar, azt lehet esetleg hogy megkérdezed benne van-e egy időpontban amikor chateltek és csak egymásra figyeltek, x ideig.
Bár akkor már inkább jobb lenne felhívni egymást, még jobb ha találkoznátok élőben, de ez függ attól is mióta ismerkedtek.
Én sokszor fél óra-óra, vagy órák múlva írok vissza. Van életem, nem nézem percenként a telefonom. Olvasok, edzek, barátaimmal vagyok, tanulok.
Kapcsolatban vagyok, ez sosem jelentett problémát. Ha valami sürgős, akkor felhívjuk egymást.
Hát már nem azért mondom, de amikor olyan vagy, hogy ír, te visszaírsz azonnal, ő pedig 5 perc múlva válaszol, te megint azonnal írsz, neki pedig fél órára rá sikerül egy választ összehoznia az elég sokat elmond.
Ismerős
Nem feltétlenül, lehet a rendszer szar.
Nálam vibernél volt olyan még régebben is, hogy eltelt 3 perc mire átment amit írtam közbe meg már 3 másodperc után kiírta nálam,hogy "megtekintve"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!