Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fura ha suliban odamész...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura ha suliban odamész idegenkhez beszélgetni?

Figyelt kérdés

Helloka. 16 éves fiú vagyok, 2.os gimnazista. Pont ma gondolkodtam azon, hogy milyen szép lányok járnak a sulinkba. Szeretnék oda menni hozzájuk, de egyrészt nem akarok creepynek tűnni, másrészt nem tudom mit kellene mondanom.

Pl most jöttek az új elsősök (nálatok 10.esek vagy 9, nem tudom hogy van pontosan), es jönnek szembe vagy ülnek a folyosón. Szivesen odamennék, de az szerintetek nem lenne fura?

Lányok titeket nem zavarna ha egy idegen a sulitokból odamenne?

Illetve tegyük fel, hogy odamegyek. Mit kellne mondanom? Elsőre még kibökök valami hülyeséget (pl ti is itt chilleltek? Vagy akár mi). De utánna mi?

Előre is köszi a segítséget.

2021. szept. 9. 18:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne halgass 8asra. Odamenni menő! 😎
2021. szept. 11. 15:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én adnám, ha odajönne hozzám egy felsőbbéves fiú beszélgetni. Kezdésnek mondjuk egy ˝Eddig hogy tetszik a suli?˝ szerintem bőven megteszi. Utána adhatsz nekik tippeket a tanárokról, hogy melyiknek mit érdemes mondani, melyik milyen szigorú, stb.
2021. szept. 11. 17:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Menj csak oda, csak ne akarj vagányabbnak látszani, mint a milyen vagy és igen, előfordulhat, hogy valaki nem örül neki. De be kell vállalni nekünk pasiknak ezt a kockázatot. S nem kell feltétlenül csak neked beszélni, persze eleinte jó, ha van mit mondanod, ha esetleg nem tud megmukkanni a lány, de aztán kérdezhetsz is.
2021. szept. 16. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!