Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony fiúként lehet esélyem egy magas lánynál?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány a baráti körömben aki most szakított a barátjával akivel szembe esélyem nem lenne. Magas, sports srác volt én viszont alacsony vagyok és nem a szebbik fajta.
Nagyon jól kijövünk egymással, rengeteg közös jellemzőnk van és mindíg meg tudom nevettetni viszont ő elég magas (kb 183 centi) én pedig épp hogy 175 vagyok. Nem tudom hogy ki tudna e alakulni bármi mélyebb kötelék vagy hogy biztonságban érezné e magát mellettem.
2021. aug. 15. 17:48
1/8 anonim válasza:
Ha nem lenne, akkor a csaj nem érné meg, gyerekes.
2/8 anonim válasza:
Egy beszélgetés során kérdezd meg, hogy összejönne-e olyan fiúval, aki nála alacsonyabb. Minden bizonnyal venni fogja a lapod és a válaszában benne lesz a te kérdésedre is a válasz.
5/8 anonim válasza:
Én sokkal alacsonyabb vagyok nálad fiú létemre és számomra a magasság mindig is egy probléma ismerkedésnél... Sajnos ez nem vonzó és limitlája a lehetőségeimet. Számomra nem játszik magasabb barátnő (max tényleg pár centi) viszont ezek miatt is csak 1 párom volt, még régebben. Valahogy ez senkinek sem tetszik, vagy nem ezt akarja, alacsony lány meg annyira sok nincs Pesten, vagy már foglalt vagy csak fiatal és magasabb lesz...
6/8 anonim válasza:
Én jóval alacsonyabb vagyok de soha nem volt gond a lányokkal(magasabbakkal se). A lényeg a kiállásod meg hogy úgy alapjáraton ne legyen más külső tulajdonságod unattraktív. Szóval csak legyél erős itt a személyiségeddel kéne és ne sírj hogy alacsony vagy mert az egy turn off. Good luck
7/8 anonim válasza:
Pár próbálkozást megér. Ha nála nem lesz szerencséd, más lányoknál ez még opció lehet.
8/8 anonim válasza:
Másodszor van magasabb barátnőm. Igaz, csak pár centivel magasabbak, ezért egy ideig nekem fel sem tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!