Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18 éves fiú és 13 éves lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves fiú és 13 éves lány között lehet valami szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy 13 éves lány aki folyton irogat nekem, és amúgy tök érett a korához képest, meg manapság a legtöbb lány már testileg is az ennyi idősen.. Viszont mégis 13 éves én meg 18, és nem tudom mit csináljak vele. Lényegében ameddig nem lesz 14 addig nem is lehetne köztünk legálisan semmi, nem? A születésnapja meg még fél év.
2021. aug. 1. 23:20
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Hogy a tökömbe lenne már pedofília egy 13 éves lánnyal lenni? :D Láttál már 13 éves lányt? Vagy lehet, hogy felétek vannak csak visszamaradva. Régebben is egy 13 éves lányt tetszett, aztán már full nagy mellei voltak, jó segge volt, járkált velünk buliba, cigizett, stb. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy egy "kislány lenne", és hogy pedofil vagyok mert tetszik.
2021. aug. 2. 13:51
 22/27 A kérdező kommentje:
Egyébként meg offolom a lányt, 15 év alattival inkább nem jönnék össze.
2021. aug. 2. 13:52
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

A jog nem azt nézi hogy mennyire fejlett testileg.

Mellesleg a testi és mentális fejlettség is számít.

Keress a korodnak megfelelő lányt.

2021. aug. 2. 13:53
 24/27 anonim ***** válasza:
51%
A jog nem is azt nézi, hogy vannak-e pedofil hajlamú emberek elméletben, hanem hogy a gyakorlatban elkövettél-e ilyet. Értem, hogy nagyon jó utálni azt aki a kislányokhoz vonzódik,csak mint ahogy a vonzódás többsége ez sem tudatos. De akinek ilyenje van,önkontrollal fékezheti magát, ugyanúgy mint bármi máshoz,amihez kell ez. A járást nem bünteti a törvény úgy tudom,viszont 14 éves koráig nem lehet dugás. Az meg más kérdés, hogy ha ez kitudódik az apja szívlapáttal fog kergetni, de vállalni kell a következményeket az esetleges tettek után. Sok mindent lehetne még írni,de a pedofil szóval sincsenek tisztában sokan,azt hiszem az 9 éves korig van,9-14-ig meg valami más szó, amit picit enyhébben büntetnek.
2021. aug. 2. 15:17
 25/27 anonim ***** válasza:
47%

24

14 év a beleegyezési korhatár, de már 12 éves kortól lehet nemi életet élni, csak akkor a másik félnek is azonos életkorúnak kell lennie. 11 évesnél fiatalabbnál beszélünk pedofíliáról, 11-14 között Hebefília.

2021. aug. 2. 15:35
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

keress legalabb egy 16 evest mert ők már ki is néznek valahogy...(felreertés ne essék, ugy ertem, nőiesebbek.)

bar mai fiatalok már 15 evesen úgy neznek ki mint én, 19😅🤣

2021. aug. 10. 11:19
 27/27 anonim ***** válasza:
55%
Te se lehetsz valami érett, ha szerinted az érettség egyenlő a nagy mellel meg a bulizással. Ismerek ilyen lányokat, cigiznek, isznak, kiteszik azt, amit csak tudnak, egy párszor biztos át is mentek már rajtuk. Hát ezekről pont nem az érettség jut eszembe, az ilyen lányok úgy el lettek hanyagolva a szülők által, ahogy csak lehetett, tiktokon nevelkedett lázadós, naiv kis hülyék. Persze pedofil nem vagy, de elárulom neked, hogy nem ők az érettek, hanem inkább te vagy az éretlen.
2021. aug. 10. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!