Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar ha a srác visszahuzódóbb/nem olyan nagyhangú?
szerintem nem gáz, ha visszahúzódóbb vagy, van egy csomó olyan lány, akinek ez jön be.
de azért merj hozzájuk szólni, ne nekik kelljen minden lépést megtenni, mert az már nem aranyos, hanem fárasztó és idegesítő.
próbáld megtalálni az egyensúlyt.
Mivel én is ilyen vagyok, ezért lehet, hogy kicsit problémás lenne az első néhány randi. De emiatt nem utasítanék el egy fiút sem, ha amúgy minden jól megy közöttünk. Mondjuk remélném, hogyha már többször találkozunk, összejövünk akkor feloldódik, nem feszeng mellettem, mert egy olyan kapcsolat viszont csak nyűg mindkét félnek.
De ha jó vége lesz akkor meg később úgyis csak nevet majd az ember rajta, hogy mennyire félt az elején.
Szóval ne add fel, hajrá :)
Ahogy én tapasztaltam senkinek sem jövök be :(
Bár lehet csak azért mert csúnya vagyok 😅
Nem zavarja őket, csak nem fogsz senkit érdekelni. Akinek bejönne hogy nem vagy nagyhangú, az nem fog közelíteni, te pedig alapból nem teszed meg, tehát nem fog történni semmi. Rosszabb esetben kifogsz egy borderline vagy egyéb kattant csajt és kicsinál.
Nyiss mások felé, kezdeményezz beszélgetést, viccelődj. Ne vedd komolyan az ismerkedést, fogd fel úgy hogy csak egyszer beszéltek, nem látod őket többé. Ha mégis, akkor meg kellemesen csalódsz majd.
Én ilyen fiú vagyok és emiatt még soha nem volt barátnőm
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!