Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok (vagy akár fiúk is)!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok (vagy akár fiúk is)! Mit jelenthet ez? Érdemes még számolnom vele a jövőben?

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, de kiderült, hogy alakuló kapcsolatban van. Azt mondta, hogy szimpi vagyok neki és szívesen beszélget velem, viszont még véletlenül sem akartam tönkretenni az alakuló kapcsolatát. Erre azt írta, hogy később keressem fel újra és ha nem jöttek össze, meglátjuk, hogy mi lesz. Azt is közölte, hogy szívesen megismerne, csak jelenleg nem úgy, ahogy én szeretném. Bátorkodtam megkérdezni, hogy az érzései később változhatnak-e (ha már nem lesz a másik srác), mire valami ilyesmit írt: "Lehetséges".

Szerintetek érdemes még őt számításba vennem, vagy nem nagyon?

19F

2021. júl. 21. 16:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes. Csajnak ott vagy B tervnek, ha balul sül el a másik pasival akkor ott leszel neki lelki szemetesnek, megvigasztaltad, áltat majd egy darabig, amíg nem talál egy jobbat.

A leírásodból erre következtetek. Sok ilyen felfogású lány van. Ha nincs ló, jó a szamár is.

Szerintem keress más lányt, akinek nem egy B terv vagy.

2021. júl. 21. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
3mas meg 5ös vagyok. Kérdező, nem rád gondoltunk, legalábbis én nem. A pontozás kapcsán.
2021. júl. 21. 20:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Tartaléknak használ téged. Bár én lány vagyok, de én a helyedben elengedném. Nem akarnék úgy együtt lenni egy olyan emberrel, aki úgy tekint csak rám, hogy "Jó, ha ez nem jön össze, akkor jó lesz ő is". Amellett, hogy a másik sráccal szemben sem túl egyenes dolog, hogy téged is hülyít, miközben elvileg vele alakul a dolog. Gondolj bele, lehet ha összejönnél vele később, ugyanúgy tartana néhány "tartalék pasit" arra az esetre, ha veled valami nem lenne jó.
2021. júl. 21. 21:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyet értek a kettesel. Ha a másik pasival nem jön össze, tök jó neki, mert te ott leszel. Perfekt megoldás. Viszont annyiból korrekt a lány, hogy nyíltan közölte a dolgokat. Az, hogy megéri e, 50-50. Senki nem tudhatja, hogy hogy alakul a másik sráccal. Milyen érzelmek alakulnak ki. Stb stb.
2021. júl. 22. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!