Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ti szeretitek az alacson...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szeretitek az alacsony, vékony lányokat?

Figyelt kérdés
A barátnőim magasak, meg husisak.. nagy mellük van. Ők már pasiznak, én.. hát kislánynak érzem magam kicsit. Mintha nem is a "nők" közé való lennék. Pedig dicsértek már meg sokszor, de őket sokkal jobban megnézik a fiúk.

2021. júl. 5. 20:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
36%
Reggel
2021. júl. 6. 14:29
 22/27 A kérdező kommentje:
tényleg tudja
2021. júl. 6. 14:52
 23/27 anonim ***** válasza:
49%
Tudom, hogy tudom
2021. júl. 6. 16:54
 24/27 anonim ***** válasza:
48%
#14: nincs barátnőm, és nem vagyok kanos 🙄
2021. júl. 6. 18:22
 25/27 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező hány centi vagy?
2021. júl. 6. 19:22
 26/27 anonim ***** válasza:
82%

Hány éves vagy? 14-15 évesen a barátnőid sem nők, csak tinilányok, bármennyire is felnőttnek érzik esetleg magukat, mert már pasizgatnak. Nem ettől függ valakinek az érettsége. Egyébként ha fiatal vagy, ilyen 16 év alatti, még akár nőhetsz is.

De ha nem, akkor sincs semmi. 150 centi vagyok felnőtt nőként, soha nem volt gondom az ellenkező nemmel. Ennek ellenére 18 évesen lett ugyan az első komolyabb barátom, de nem azért, mert nem lett volna “jelentkező”, hanem, mert én nem voltam szerelmes egyikükbe sem, csak azért meg nem akartam járni senkivel, hogy legyen, mert egyesek szerint ciki egyedül lenni. És egyáltalán nem bántam meg, hogy vártam, sőt.

2021. júl. 8. 11:00
 27/27 anonim ***** válasza:
48%
igen nekem tetszenek
2021. júl. 9. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!