Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme, olyan lánynál kezdeményezni aki magasabb szinten van mint én?
Úgy értem, hogy szebb mint én és nem vagyunk egy ligában.
Vagy alapból hanyagolni kell az ilyet. Nem szupermodell de elég szép lány.
17f
Persze hogy szebb, mert lány. Mi srácok bűn rondák vagyunk.
A lányokat ez mondjuk nem is érdekli az esetek 90%-ában, szóval miért ne? A legrosszabb ami történhet hogy elutasít, de kihevered.
Sok sikert 🤙
Mindenkinek más van "magasabb szinten". Nem tudhatod, hogy neki nem e pont te vagy az ideálja.
Szóval én azt mondom, hogy írj rá.
16L
Fura, de elmesélek valamit.
Középiskolás koromig sok álom szép lány lehetett volna a barátnőm. Pedig érettségi kicsi (157cm) sovány 37kg, gyenge fizikumú és ronda voltam. Volt egy nagyon jó humorom, magasabb intelligenciával bírtam sokaknál, tág volt az érdeklődésköröm, rengeteg verset írtam ami már akkoriban sok helyen megjelent (2000es évek eleje - közepe)
Átlag lányok felé nyitottam, sikertelenül, holott az említett tulajdonságaim miatt a suli legszebb lányai lehettek volna a barátnőim, akikről sokan csak álmodtak. Rájuk csak a "műmájer" "lyukvadászok" hajtottak, és az átlagos, normális, kedves, rendes, udvarias és persze okos pasikat keresték.
Ez csak majd 20 évvel később derült ki.
Az hogy valaki a te szemed (és sokakéban) álomszép, nem jelenti azt, hogy ne lehetnél az esete. Pont a szép lányokat akarják sokan kihasználni, vagy épp sokan nem mernek feléjük nyitni.
Ne add fel! A külső nem minden
HAJRÁ!
Az itteni feministák szokták javasolni az itt kérdéseket feltevő -általában. önbizalomhiányos fiúknak, hogy csak kövér, lerobbant lányokkal ismerkedjenek, de a valóság kicsit más...
Ha tetszel valakinek, szinte egy köszönés is elég, ha nem, akkor a fejedre is állhatsz.
Nekem például vissza sem köszöntek általában azok a lányok, akik tetszettek. ... 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!