Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm, aki most kicsit nyomulósnak tart, mit tegyek? (Kérlek olvassátok el a leírást, mert fontos, hogy értsétek a lényeget!)
Figyelt kérdés
Szóval ez a barátnő csak barát. Egy szűk éve ismerem. Tudja, hogy nekem nagyon bejön, és én a kezdetek óta többet érzek iránta. Nyomatékosítottam ezt neki, sokszor visszautasított, de lágyan. Volt pasija, aki most szakított vele, minden nap hallgattam ahogy sír, és én nyugtattam, elmentem, öleltem, simogattam a hátát, vagy akármi, hogy tovább lépjen. Nyílván bennem van az, hogy na most mindent beleadok, konkrétan megbeszélte velem, hogy nálam is aludhatna barátként, és elleszünk, csak, hogy felejtsen. Azóta ez a kívánsága megingott, írok neki naponta szépeket, lehet nem kéne ennyire erőltetni a: Szeretlek, Itt leszek mellettedet? Gőzerővel azon vagyok, hogy szeretgessem, mert imádom a csajt. Legyek vele baráti hangnemben, és, ha arra hajlik, akkor romantikázzak vele? Mert így mindig idegesíti, hogy felsértek sebeket ezzel a szeretlek szöveggel. Hogy viszonyuljak hozzá? Várjak, barátként legyek ott? Amikor enyhül a fájdalma, romantikázzak? Írhattok priviben is messen.2021. jún. 22. 01:09
1/4 anonim válasza:
Nem hinném hogy működne. Az ilyen szituációkból született kapcsolatok általában dacból vannak, és a fentiek alapján nem hinném hogy bejössz neki. Sajnos ezt el kell fogadni, nem veled van a baj mert biztos jó ember vagy, egyszerűen nincs olyan ember aki mindenkinek bejön. Keress valaki mást.
2/4 anonim válasza:
Egy szakítás után mindig jól jön egy pár baráti ölelés, de fontos, hogy ez valóban baráti legyen. Épp mély lelki gondjai vannak, eszében sincs újabb kapcsolatot kialakítani, vagy romantikázni. Talán akkor lehet esélyed, ha már régóta nem talál magának pasit, és le akarja vezetni a szexuális feszültséget valakin.
3/4 anonim válasza:
Ha ti összejöttök akkor az ex biztos szóvá teszi, hogy igaza volt és nem "csak" barátok vagytok.
Ha CSAK barátként nem tudsz mellette lenni inkább hagyjad. Ne taktikázz, ne romantikázz, ne célozgass. Kivéve, ha egy olyan kapcsolatra vágysz, ahol a másik még nem tette túl magát az előzőn.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszaitokat, ez alapján fogom értékelni, és mérlegelni a dolgokat, köszi szépen!!!
2021. jún. 22. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!