Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok túl magas vagyok 203cm-vel?
Szerintetek ez már csúnya? Nem vagyok pálcika
19f
Amugy attol meg hogy magas lehet helyes is.
Magassag nemtom, hogy lehet csunya.
"A lányoknak amúgy is a magas srácok jönnek be"
Ez teljesen nem igaz.
Ez kb. olyan mint a "A lanyok a 18 - 20cm-es pelot szeretik". A magas az jo, de a tul magas nem annyira. Ugyanugy a nagy pelo (atlagos) jo, de a tul nagy mar faj.
Persze semmi ilyen kijelentes nem irja le a lanyok/nok egeszet.
Valakinek bejon a 230cm magassag is. Valakinek nem. Valaki birja a 22cm-es peniszt, valaki mar a 14cm-nel is fogja a fejet.
Ahogy irtam, biztos bejon valakinek.
Kerdezo, nincs semmi gond szerintem veled (amiket leirtal).
Bar az igaz, hogy ne lepodj meg, ha a kb. 180 - 190 centis lanyoknal fogsz inkabb valamire menni. De hat meglepetesek is vannak.
Ne parazz ra.
Nem azt mondom hogy csúnya,csak hozzám már nagyon sok lenne:/ mindkét exem ilyen 180 centi volt,és már ígyis picit kényelmetlen volt a különbség. Én 163 cm vagyok és hozzá 48kg szóval inkább kis termetű.
De nem is arról volt szó hogy velem akarsz ismerkedni:D szóval semmi gond nincs vele
Magasnak magas, főleg nekem, aki alacsony.
De ez miért lenne csúnya??? Ez nem csúnya. Sok lánynak bejön az izmos, erős magas srác.
Egyetértek az 1essel a 2essel 6ossal es q 7ess3l egyetértek
Nekem a a magas sracok is bejönnek
Nem ertem egy férfi hogy gondolhatja, hogy a magassága taszító. Nagyjából minden nő a nála magasabb fiúkat keresi, te pedig ezt kimaxoltad. :D
Hatalmas előnnyel bírsz, mindenki szemében egy tekintélyes vezető leszel, ami persze első benyomás, de gondolj bele milyen jó.
Ha fiú vagy nem lehetsz elég magas soha 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!