Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törődjek bele,hogy nem lesz olyan barátnőm aki tetszik nekem ?
Nincsen túl nagy elvárásom csak ne legyen túl súlyos,arányos legyen a teste,se túl vékony és ne duci.Higenia ez 2* olyan fontosabb mint a külső ugyen ez igaz a belső tulajdonságokra is Ha nem kedves és nem megértő akor hagynám az is fontos,tudjon nevetni,viccelődni,túlzásba semelyiket nem kell vinni😅.
Ruházkodásról annyit,olyat hordjon ami jól áll neki
engem nem érdekel a horoszkópja,milyen színű haja,szemme a haja legyen apolt.Az arc sem fontos annyira,csak értelmes arckifejezése legyen. Nah ez egy kicsit soknak tűnik de nekem az ilyen lányok az ideáljaim.
Én meg nem vagyok olyan helyes fiú sajnos,ronda se,de nem az a fiú vagyok akit minden lány megnéz,az nagyon ritka ha egy szép lány velem szemmezget. Ezért nem is merem inkább,nem lenne semmi értelme szerintem.
De én nem fogok össze jönni egy olyan lányal,aki még kicsit sem tetszik,nem tudom miért lehet,kinövöm és nem fogg érdekelni a külső.
Bár ne érdekelné 🙏🙏
Amúgy 17 éves vagyok és én 15,16,17 éves LÁNYOKAL ismerkednem.
Figyelj csak kispajtás:
29 éves Nő vagyok:
"De én nem fogok össze jönni egy olyan FÉRFIVAL ,aki még kicsit sem tetszik,nem tudom miért lehet,kinövöm és nem fogg érdekelni a külső.
Bár ne érdekelné"
Tartsd a szintet, semmiképp ne gyere össze olyan lányokkal akik amugy nem felelnek meg az elvárásaidnak, csak szenvedés lenne.
Inkább várj olyanra aki tényleg tetszik és boldog lehetsz vele.
Ha csak a külsőt nézi az ember egy lányba és ha olyan lánnyal jön össze, aki nem éppen vonzó neki, akkor csak szenvedés.
De ha az ember nem csak a külsőt nézi a másikban, hanem a belsőt is amivel kitudja puhatalózni, hogy ha már a külső nem vonzó, de vajon a belsőben miben lehet haszna az embernek. És így már nincs annyira szenvedés egy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!