Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy lány aki tetszik, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki tetszik, de az egyik haverom már lefoglalta a csajt?

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg az az, hogy van egy lány aki úgy bejön, de sajnos az egyik közeli barátom régebb óta ismeri, ezáltal mondta hogy ne is próbálkozzak mert neki is bejön. Szerintetek ilyenkor mit kéne csinálni/mi lenne a legmegfelelőbb döntés?

16 F

2021. máj. 7. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez gyerekes felfogás. Stipstop enyém? Akkor mostmár mind a hármunké? Nem a srác választ, hanem.majd a lány, hogy ki lesz az akivel szeretne lenni.
2021. máj. 7. 20:22
 2/10 A kérdező kommentje:
1# Tetszik a véleményed, csak inkább akkor úgy fogalmaznék, hogy nem akarok a barátomnak ezzel se rosszat tenni. Mellesleg nem annyira ismerem a lányt.
2021. máj. 7. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függetlenül megpróbálhatod,egy igazi barát nem fogja ezt mondani,max annyit hogy "győzzön" a jobbik...régen haverjaim között nem volt ilyen,csak akkor ha már mondjuk összejöttek.
2021. máj. 7. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló volt nálunk is. Max volt egy fontossági sorrend is. Ha pl én csak játszani akartam volna egy lánnyal (nem érzelmileg, hanem inkább úgy hogy barátság extrákkal), de haveromnak meg nagyon bejött és szeretett volna vele össze is jönni, akkor inkább átengedtem neki. (Az egyik ilyen móndon össze jött pár évek óta együtt volt már és gyerekük is van)

Ha mivel én ritkábban kezdtem lányokkal bármilyen kapcsolatba is, de ha közeledtem egy lány felé, aki bejött haveromnak, akkor szólt hogy átengedi nekem. Persze úgy hogy nem foglalkozik vele, pl azt mondom neki, hogy 1-2 hónapot hagyjon próbálkozni, ha nem jön össze viheti. Nyílván a lány választ, nem sorsolás alapon megy, hogy haver azt mondta enyém vagy, szóval mától járunk. De haverok között ezt mi meg tudtunk beszélni, hogy ez van, mi legyen, majd pedig dönt a lány. Ha haverod is hónapok óta próbálkozik, de a lány koccolja, akkor ott nincs miről beszélni, de neked lehet lenne esélyed. Barátok között szerintem ezt meglehet dumálni.

Volt pl olyan lány is, aki velem meg az egyik legjobb baratommal egyszerre kavart. Azt hitte nagyon kis rafinált, de mi tudtunk a másikról, csak nem zavart minket. Erről is szól a barátság, hogy meg lehet beszélni a dolgokat, hogy ez a szitu van, mit kezdjünk vele.

Nyílván ha nekünk okés, akkor a másik fél dönt.

Azért a lányok se tárgyak, amit csak úgy foglalni lehet. Van beleszólásuk a dolgokba, nem is kevés. De az hogy a barátod a gond, az elég gáz egy helyzet.

(Elég rossz képet fest amiket így leírtam hírtelen, szóval szeretném azért közölni, hogy nem szoktam játszani a lányokkal és az érzéseikkel. Nem igazán vagyok olyan pasi)

2021. máj. 7. 21:03
 5/10 A kérdező kommentje:

4# Jó volt elolvasni a sztoridat!

Az a baj nagyon sok rizikó lenne, mivel a barátommal osztálytársak, és még rá sem kérdezett ő erre a párkapcsolatra a lánnyal, ezért lehet a lány nem tekint úgy rá. Én a lánnyal viszont csak kétszer találkoztam (ami nem mondható szerelemnek, csak bejön). Remélem érthetően fogalmaztam.

2021. máj. 7. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de ha nincs benne elég vér, vársz addig míg le nem "csap rá" más? Mert akkor így várhatsz életed végéig. Nyilván normális keretek között mert a barátságokat is elméletileg fontosnak kell tartani (ezt azért írtam így mert nincsenek barátaim, csak ismerőseim). Szóval próbáld meg, akkor sincs baj, ha visszautasít, akkor lesz másik. Hajrá! Egyes voltam
2021. máj. 7. 21:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, ha alig ismered az asszonyt, akkor miért nem engeded el és keresel másikat?
2021. máj. 7. 22:04
 8/10 A kérdező kommentje:
7# Nem tudod pontosan, abból a kettő találkozásból lehet hogy bevakított a kedvessége, meg nagyon nem volt komoly kapcsolatom, nem muszájból írnék neki ha kellene, nehogy félreértsd!
2021. máj. 7. 22:09
 9/10 A kérdező kommentje:
tudom*
2021. máj. 7. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak az foglalat, akin már fekszenek 😉
2021. máj. 8. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.