Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják hogy csúnya vagyok ilyenkor mit tegyek?
Eddig az évben keveset jártunk suliban de akkor is ebben a kis időben 4 lány mondta hogy csúnya vagyok.Facebookon lett volna egy lány aki szivezte a képeimet és irogattam vele de mikor találkoztam vele azt mondta hogy képen
másabb vagyok már nincs önbizalmam mit tegyek?
F/16
Mond vissza a lánynak, hogy "Na mi van, előbujt a barlangi troll?"
Én is megkaptam 19 éves koromig, hogy ocsmány vagyok, ennek ellenére 16 évesen volt egy 1 éves kapcsolatom utána meg majdnem minden évben pár hónaposak!
Adok egy jó tanácsot!NE ÉRDEKELJEN MÁSOK VÉLEMÉNYE!!! Ha mindig felveszed, akkor öngyilkos leszel pár éven belűl, mert nagyon sok gonosz és mentálisan labilis ember van!Most 24 éves létemre csak röhögök az ilyeneken és vissza oltom őket és még jól be is olvasok nekik, hogy hogy mernek megszólalni!Lesz olyan lány akinek tetszeni fogsz, nyugi!
24/F
Egyem a szíved:)
Ne foglalkozz az ilyen lányokkal! Hidd el nem minden a külső.. egy normális lány/nő nem ezt fogja nézni es nem ez alapján fog megítélni téged.. és amúgy meg biztos hogy nem vagy csúnya! Magadnak akarj elsősorban megfelelni aztán majd hozza az élet.. nagyon fiatal vagy még. Majd megismersz olyan lányt akinek úgy kellesz ahogy vagy és esze ágában se lesz megváltoztatni!! mindig tartsd észben, hogy nem kell más miatt változni!!ha változni akarsz azt azért tedd meg mert te úgy döntesz! Es fel a tejjel ilyeneket ne is vegyél magadra!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!