Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Troy95 kérdése:

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés

Sajnos 163cm magas vagyok csak, és 19éves. Mennyi esélyem lehet így a lanyoknal? Ti bevallalnátok?

Az ismerőseim humorosnak, kozvetlennek, es baratsagosnak tartanak. Teljesen nyugodt vagyok, és türelmes.. Megértő.. De az eddigi kezdeményezéseim, mind friendzone-val vegződött.

2021. máj. 4. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok alacsony lány van, ne aggódj. A személyiséged elég jónak tűnik, biztos lesz olyan csaj, akinek megtetszik. Amúgy rengeteg híres ember is nagyon alacsony, úgyhogy a magasság szerintem nem számít.:)
2021. máj. 4. 23:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez megnyugtató. Csak általában a lányok a magasabb srácokat szeretik.. Gondolom nagyobb biztonság érzetet adnak számukra. 1éves kapcsolatbol léptem ki sajnos hiaba probalkoztunk,nem ment, azóta mással semmi.
2021. máj. 4. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kinézetre jó egy magas srác, de ha kis híján a lány hangját se hallja onnan lentről, akkor hamar elszáll a varázs.:D

Még nem léptél túl rajta, de simán lesz új csajod, ha már egyszer sikerült.:)

2021. máj. 4. 23:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon megnyugtató a válaszotok, köszönöm. Remélem a lanyok is így gondolják😅
2021. máj. 4. 23:31
 5/8 anonim válasza:
100%
Talán rosszul közelíted meg a lányokat ezért kerülsz friendzone-ba. Sok alacsony csaj van, a magasság nem nérvadó. Amugyis szerintem kifejezetten aranyosak az alacsony fiúk.:)
2021. máj. 5. 07:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy van, a személyiség sokkal fontosabb! Csak bátran ismerkedj!
2021. máj. 5. 07:51
 7/8 A kérdező kommentje:
5ös, hogy érted hogy rosszul kozelitem meg őket?
2021. máj. 5. 08:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Az alacsony lányoknak nem tetszenek ám a túl magas fiúk. A magassarkú lábbeli sem megoldás.

Egyébként, ahogy fentebb is javasolták: légy kitartó és türelmes. Amilyennek lefestetted magad, az sok lánynak szimpatikus. Szorgalmasan próbálkozz tovább is, de nehogy rágörcsölj, ne akard minden áron, minél hamarább. Van időd!

Ffi.

2021. máj. 6. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!