Fiúk, mennyire tartatok kövérnek? Mennyit kellene fogynom?
Ilyen vagyok:
Tudom, hogy van rajtam túlsúly, többször sikerült fogynom, de mindig visszahízok.
Mit gondoltok, mennyire sok ez? Mennyi fogyás állna jól?
(Korombeli srácok véleménye érdekelne.)
18/L
Lány vagyok...
Szerintem jó az egész ahogy kinézel,nyilván nem fogadod el magad ahogy vagy azért teszed fel ezt a kérdést,de foglalkozz az önbizalmaddal,nem kell ahhoz fogyj hogy egy normális fiút találj, egy normális fiú/férfi akkor is fog szeretni es kívánni ha van rajtad felesleg!!!!
Tökéletes így:)
Ne avval foglalkozz hogy hány kiló vagy,ha nem mit tudsz .
22/F
Én 19 éves srác vagyok.
Szerintem nincs szép alakod, lehetne fogyni kicsit.
Szerintem rossz a "fogadd el magad" mentalitás. 2 okból is: a fiúk jelentős részének igenis számít a külső, másrészt az egészségednek is fixen jót tesz.
Ezt ne vedd sértésnek/támadasnak, ez az én véleményem.
De egyébként szerintem egyáltalán nem kellene sok munkát belefektetni, hogy jobb alakod legyen, mert azért tőled sokkal husisabb lányok is vannak.
Rendszeres sport, figyelsz a kajára...
És mégegyszer mondom, ez saját vélemény. Engem nem zavar ha valaki nem ért velem egyet, ahogyan az sem ha Te így jól érzed magad és nem akarsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!