Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja sok férfi, hogy a nők válogatósak? Szerintem ez nem igaz.
Figyelt kérdés
Én ezt nem értem, velem mindig olyan kedvesek. Odajönnek hozzám, mindig a közelemben akarnak lenni, és beszélgetni. Mindig dicsérik a külsőmet és nagyon kedvesek velem, bármit csinálok. Egyszer kipróbáltam azt is, hogy direkt seggfej vagyok velük, de egyáltalán nem érdekelte őket. Pedig csak magas vagyok, semmi több, nem hiszem hogy jóképű lennék.2021. ápr. 26. 12:00
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem mi férfiak sokkal válogatósabbak vagyunk.
2/6 anonim 

válasza:

Akkor sok lánynak bejön valami rajtad, azért ilyen rendesek veled.
3/6 anonim 

válasza:

Igaza van az elsőknek😅
Mi fiúk sokkal válogatósabbak vagyunk.A legtöbb lány be éri azzal,hogy normális egészséges test alkatod legyen.
Meg a jó stílus érzek (ruházat egy levis farmer,valami jó ing,sportosab chino nadrág,olyan cipő ami kenyelmes és jól nézki
Na meg a kiegészítők pl: óra mert az magabiztosságot sugal,de ebből sem a leggagyibb de nem is kell a legdrágább rolex sem.
Karkötő személyesen számomra nem tetszik,de ízlések és pofonok🙃😉.
Egy haj ami jól áll a fej -formádhoz,sokkal vonzóbbnak tűnsz tőle.
Az igényesség a kellemes,jó illat,-ezzek olyan dolgok amiktol egy fiú/ferfi nagyon vonzó tudd,lenni!
Sokkal könnyebb jó pasinak lenni mint jó nőnek 😉
17f
4/6 anonim 

válasza:

A kisfiúk lehet válogatósak, de 20 éves kor fölött már nem igaz ez az állítás. Konkrétan csak legyen nő, legyen nekem szimpatikus és már jöhet is, nem kell ennyit agyalni ezen. Ezzel ellenben a nőknek kicsit nagyobb igényeik vannak, de nem sokkal vészesebb ott se. A nők válogatósak, mert sokan a tökéleteset keresik, aki magas, jóképű, gazdag és rengeteg terve, célja van az életben. Jogos? Persze, ez egy jó pasi. Az a baj, hogy nem akarja lejjebb adni egy kiiicsit, hogy mondjuk 160 centis lánynak a 175 centis pasi miért nem jó? Nolátod. Ezen dolgok miatt mondják, hogy a nők válogatósabbak. De nem mind ilyen. Összességében a nők válogatósabbak kicsit.
5/6 A kérdező kommentje:
utolsó
Én sem adom le az igény szintemet
2021. ápr. 27. 00:35
6/6 anonim válasza:
A nők sokkal kevésbé válogatósak. Elég csak megnézni, egy 100 kiló körüli nagyobb darab pasas csajt szinte biztos talál magának, akivel összejöhet. Ha meleg az illető, mint történetesen én, akkor szinte esélye sincs találni valakit, max egy-két fetisistát, aki erre gerjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!